Trendy
Karel Heřmánek Love Island 2024 Výměna manželek 2024 Clash of the Stars 9

Jana Maláčová jenom kvete: Nová image bývalé šéfce ČSSD sluší, fanoušci pějí ódy

Jana Maláčová vypadá mladistvě.
Zdroj: Instagram Jany Maláčové
Předchozí Další
+ Další 4 fotografie
kráska

Bývalá ministryně práce a sociálních věcí Jana Maláčová jenom kvete. Na sociální sítě umístila novou fotku, na které jí to opravdu sluší. Toho si všimli i její sledující, kteří pod fotkou nešetřili chválou. 

Jana Maláčová po krachu manželství jen kvete. Výrazně zhubla a úzkoprsou vizáž vyměnila za mladistvější vzhled. Na svůj Instagram přidala nové selfíčko, kde má rozcuch a rty zvýrazněné rudou rtěnkou.

Ke snímku pak připsala ještě poděkování všem, kteří jí popřáli k narozeninám. "43! Děkuji ze srdce vám všem, kteří jste si na mě vzpomněli, za včerejší přání k narozeninám. Ten čas tak strašně letí..."


Slova chvály

Nový snímek nezůstal bez odezvy fanoušků. "Vypadáte teď moc dobře. Rozkvetla a omládla jste," píše jí pod fotku Hana. "Krásná, energická," komentuje Eli. "Kočka," dodává další.

Pro Maláčovou nebyl minulý rok procházkou, nejenže prohrála bitvu o vedení sociální demokracie, ale rozpadlo se jí i manželství. Jejím manželem byl český ekonom Aleš Chmelař, se kterým má sedmiletého syna Gustava. Trápení však hodila za hlavu a užívá si svůj single život.

Clash of the Stars čekají radikální změny. Le Sy potvrdil, že organizace kvůli skandálům přitvrdí

Související články

Další články

Nejnovější kauzy