Trendy
Karel Heřmánek Výměna manželek 2024 Clash of the Stars 9 Love Island 2024

Jana se svlékla donaha, upachtěné snažení Zdeňka pro smích: Honeymoon začal zostra

Nová spojení, rituály lásky, žhavé polibky a nechyběla ani nahota! To všechno nabídl první díl nové reality show Honeymoon - líbánky k nepřežití, která už nyní běží na Prima+.

Prima+ doručila divákům novou reality show “Honeymoon - líbánky k nepřežití” v čele s moderátorkou Terezou Pergnerovou (50). Show spojila pět párů dohromady z lidí, kteří se dříve neznali, ale chtěli se poznat po absolvování speed datingu. Páry vysadili na opuštěném ostrově. Na pěti plážích stráví pět párů několik týdnů. “Jak budou zvládat hlad, nedostatek soukromí, nepohodlí, výkyvy počasí, koho to zlomí a kdo se zamiluje?” komentuje v reality show Tereza Pergnerová.


První díl nám představil dva páry, Zdeňka Řehoře s Janou Boháčkovou a Michala Kubce se Simonou Kadlecovou. Než jsou páry vysazeny na opuštěném ostrově, projdou rituálem lásky, až poté se vydávají vstříc osudu na pláž. Tam je čeká připravená postel a pro začátek pár věcí pro přežití. Na oslavu jejich nového spojení jsou obdarováni dortem a šampaňským. A jejich dobrodružství může začít.

Idylický pár Michal a Simona

Páry se začínají seznamovat a líbat, především u Michala se Simonou, kteří si padli do noty hned za začátku, to žhne. Po rituálu lásky nechyběl polibek, který byl tak vášnivý, že je moderátorka musí přerušit. “Stop, stop,” zastavuje je Tereza. A aby to nebylo málo, pár zjistí, že mají stejné tetování. “Máme tady křížek na zápěstí a máme ho oba,” komentuje Simona. Jejich začínající vztah vypadá idylicky.

První drama u Zdeňka a Jany

Na druhé straně u Zdeňka a Jany to tak růžové není - i když se Zdeněk snaží, jeho pachtění u Jany vyvolává spíše nezájem, moc tomu nepřidávají ani jeho dlouhé vlasy. “Dlouhý vlasy na chlapech mi přijdou prostě nehygienický, nesnáším to,” komentuje Jana. Možnost, že by je ostříhal, je mizivá. “Kdyby kdokoliv přišel, ať jdu nakrátko, tak nepůjdu. To jsou věci, které jsou v závislosti na mně. To já bych musel dospět k tomu, že to chci udělat,” vysvětluje Zdeněk. Tím to, ale nekončí. On je občas tak intenzivní, až je to trapný,” komentuje jeho chování Jana. Dlouhé vlasy ani přehnaná intenzita jí ale nezabránily odhodit stud a koupat se před ním nahoře bez. “Postavu má podle mého názoru excelentní,” komentuje s potutelným úsměvem Zdeněk.

Honeymoon – líbánky k nepřežití

Honeymoon – líbánky k nepřežití je seznamovací reality show TV Prima, která startuje od 19. srpna na prima+ a od 26. srpna na Primě. Reality show moderuje Tereza Pergnerová.

Účastníci reality show

V reality show soutěží celkem pět žen a pět mužů: Jana Boháčková | Jana Rousová | Mária Dohňanská | Veronika Kolínská | Simona Kadlecová | Zdeněk Řehoř | Roman Šebesta | Martin Motejlek | Milan Kráčmar | Michal Kubec


Související články

Další články

Nejnovější kauzy