Trendy
válka na Ukrajině EURO 2024 Clash of the Stars 8 Festival ve Varech 2024

Jaromír Soukup zná svého soupeře pro další Clash. Porve se s nebezpečným svalovcem, který mlátí Kotlárovce

Jaromír Soukup by se měl utkat v Clash of the Stars s Karlosem Bendou.
Zdroj: koláž eXtra.cz/Pavel Dvořák
Předchozí Další
+ Dalších 14 fotografií
COTS

Jaromír Soukup (55) se znovu objeví v Clash of the Stars. Lednový zápas s Alešem Bejrem se totiž úplně nevydařil podle jeho představ, a tak má zájem o další souboj. Dle webu Expres je nyní znám i jeho budoucí soupeř.

Jako profesionální boxer má Jaromír Soukup na svém kontě přes dvě desítky zápasů. Souboj v Clash of the Stars považoval za jakési rozloučení s milovaným sportem. Jenže duel s Alešem Bejrem ale vůbec nedopadl tak, jak si podnikatel představoval. Aleše po pár chvílích diskvalifikovali. Prý měl zatmění, jak prozradil "Psychopat" pro eXtra.cz.


Proto má Soukup zájem o další zápas, což redakci eXtra.cz před časem potvrdil i spolupromotér organizace Jakub Jíra. Podle webu Expres je nyní znám i soupeř bývalého mediálního magnáta. Půjde o známého svalovce.

Jeho soupeřem by měl být legendární Karlos Benda, který je v Clash of the Stars něco jako ikona. „Smlouva na zápas je podepsána, je to hotové. Zápasit budou na galavečeru Clash of the Stars 9 v Brně,“ uvedl anonymní zdroj. Obě dvě strany ale zatím mlží. Nemohou nic prozradit kvůli smlouvě s COTS.

Doporučené video z tiskové konference COTS 8:


Důvod přítomnosti Soukupa na COTS

Proč se vlastně Jaromír Soukup spojil s něčím tak bizarním? „Nešel jsem tam kvůli penězům, jako část zápasníků. Ani proto, že bych potřeboval boxovat. U mě byl jiný důvod. Měl jsem strašně špatný loňský rok. Osobně i zdravotně. Jsem celoživotní sportovec. Koncem roku 2022 jsem si zlomil ruku na kole. To je čtyřměsíční rehabilitace a nemůžete cvičit. V červnu jsem měl poměrně těžkou operaci hlavy, respektive tepny. Úplně mě to rozložilo. Když přišli kluci s nabídkou, že bych boxoval, tak primární motivace byla dát se dohromady,“ vysvětlil pro již zmíněný web Soukup.

Monika Binias šije do dcer: Závislačka Charlotte její pomoc odmítla. Marně čeká na omluvu Ornelly

Související články

Další články

Nejnovější kauzy