Trendy
Výměna manželek 2024 Love Island 2024 5 let od smrti Karla Gotta StarDance 2024

Petr Vojnar drsně odsoudil Jaromíra Soukupa. Nešetřil nadávkami, spor s Hanychovou o dceru ho znechutil

+ Dalších 11 fotografií

Petr Vojnar (48) se po dlouhé době objevil ve společnosti a zavítal na večírek pánského časopisu Playboy. Fešný moderátor se pro eXtra.cz rozpovídal nejen o svém soukromém životě, ale také se vyjádřil ke svému nedávnému rýpanci směrem ke vztahu jeho kamarádky Evy Feureislové (34) s Jaromírem Soukupem (54), jehož doslova nesnáší. Během rozhovoru pronesl na jeho adresu velmi štiplavá slova. 

Petr Vojnar po delší pauze zavítal do společnosti, jinak je pracovně velmi zaneprázdněný a k tomu si v soukromém životě užívá roli dvojnásobného otce. Doma má totiž půlročního chlapečka Tobiase Cristophera. "Teprve teď to s ním začíná být zábava a užívám si to stejně jako s prvním synem, ale ve větším klidu," uvedl v rozhovoru pro eXtra.cz moderátor, který s bývalou partnerkou ještě vychovává syna Sebastiana.

Kvůli malému synovi prý spí s přítelkyní Lenkou odděleně. "Ze začátku jsem byl často pryč kvůli pracovním povinnostem. Teď mohu spát, sice trošku hůř, protože má partnerka silnější hlas, ale je ve vedlejší místnosti. V tom je chytrá, že mě nenutí nespat celou noc," uvedl s tím, že se vztahové krize rozhodně nebojí.

Častokrát se totiž ve vztazích stane, že se maminka na mateřské dovolené intenzivně věnuje svému dítěti a partner se tak ocitne na pomyslné druhé koleji. "My jsme oba starší a nejsme žádná mladá děcka. Navíc nemám tak vysoké ego, že bych se svým synem soupeřil o pozornost vlastní ženy, takže si myslím, že tohle bereme naprosto rozumně," má jasno moderátor.

Drsná slova na adresu Jaromíra Soukupa

Petr Vojnar na sebe nedávno upoutal pozornost tím, že komentoval nový vztah své kamarádky Evy Feuereislové s Jaromírem Soukupem slovy, že se snad jedná o vtip. Není totiž tajemstvím, že Vojnar Soukupovi nemůže přijít na jméno. "Jaromír je za mě de*il a pokaždé, když si z něj můžu udělat srandu, tak si ji udělám. Když se dal do kupy s mou kamarádkou Evou, já jsem si myslel, že jde jen o PR krok, a tak jsem to okomentoval. Nemám proti jejich vztahu nic, je mi je to jedno, jenom se nic nemění na tom, že Jaromír Soukup je de*il," uvedl zcela bez servítků a dodal, že Eva ani nikdo další ho nepřemluví k tomu, aby na Soukupa změnil názor. "Jaromír minimálně posledních pět let každý den dokazuje, že nemá všech pět pohromadě, takže já nemám důvod to přehodnocovat," řekl rázně.

Video: Podívejte se na předání dcery Rozárky po incidentu s Dopitou

Ani ke sporu Jaromíra Soukupa s bývalou partnerkou Agátou Hanychovou, s níž má bývalý šéf TV Barrandov ve střídavé péči dceru Rozárku, nemá slitování. "Strašný je, že se to týká dítěte. Oni dva jsou dospělí a to, co se mezi nimi děje, je jejich věc, ale jestli se to má týkat dítěte, tak co si o tom mám myslet, speciálně pak jako dvojnásobný táta. Ale zase na druhou stranu by v tomhle směru měl být rozumnější ten chlap, což se rozhodně neděje. Na to si každý svéprávný člověk udělá názor sám. Smutné je, že to nevidí hlavní aktéři, že to je prostě ostuda," má jasno Petr Vojnar.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy