Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Oktagon 61 Love Island 2024

Jiří Korn jako milovník luxusu. Vynesl vestičku od Prady za téměř čtyřicet tisíc korun

Jiří Korn je legendární hudebník.
Zdroj: Herminapress
Předchozí Další
+ Dalších 7 fotografií
luxus

Jiří Korn (75) je známý svou zálibou v extravagantních a luxusních oděvech. Jinak tomu nebylo ani na tiskové konferenci k zahájení jubilejní 60. sezony Studia Ypsilon. Zpěvák na událost dorazil v černé kšiltovce s nápisem „Korncert“, s tmavými brýlemi Ray-Ban za tisíce korun a v luxusní vestičce od Prady za téměř čtyřicet tisíc. Na místě byla redakce eXtra.cz, která dění na místě sledovala.

Zpěvák Jiří Korn si nenechal ujít tiskovou konferenci k zahájení jubilejní 60. sezony Studia Ypsilon v pražské Kavárně Ypsilon Café. A opět nezklamal při výběru svého outfitu, jak si všimla i přítomná redakce eXtra.cz.

Na sobě měl černé sluneční brýle Ray-Ban, které vyjdou na více než dva tisíce korun, černou kšiltovku s nápisem „Korncert“ za 550 korun a vsadil také na luxusní černou nylonovou vestu od Prady. Ta vyjde na oficiálních stránkách na devětatřicet tisíc korun.

Korn o módě

Móda je pro zpěváka velmi důležitá. „Módu obecně, nejen oblékání, chápu jako nástroj pro vyvíjení tlaku na člověka ve smyslu ‚tohle si musíš koupit, protože to, co jsi měl předtím, je už zastaraléʻ. Nebýt módních trendů, šlo by všechno vpřed asi pomaleji, a navíc nudně. Móda zkrátka hýbe světem. A mnou taky,“ uvedl před lety pro web Dáma.

„Pohodlné se pro mě rovná praktické, ale musí se mi to líbit. A mně se občas líbí věci, které nejsou ani praktické, ani pohodlné,“ doplnil ještě zpěvák.

Doporučené video: Rozhovor s Jiřím Kornem:

Kromě Korna si akci v Ypsilonce nenechala ujít ani další řada známých osobností. Přišli třeba herečka Jaroslava Kretschmerová, Magda Reifová, Pavel Nový, Oldřich Navrátil, Arnošt Goldflam, Martin Dejdar, Jan Jiráň a další.

Aneta z Love Islandu kápla božskou. Prolomila hradbu mlčení o tom, zda měla v Česku celou dobu přítele

Související články

Další články

Nejnovější kauzy