Trendy
válka na Ukrajině Výměna manželek 2024 MS v hokeji 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Josef Maršálek po vypadnutí ze StarDance prchá z Česka. Dohnala ho únava i psychika

Vysmátí Josef Maršálek a Adriana Mašková.
Zdroj: Pavel Dvořák/eXtra.cz
+ Dalších 11 fotografií
Odchod z Česka

Cukrář Josef Maršálek (41) v sobotu vypadl z taneční show StarDance, kde soutěžil po boku taneční partnerky Adriany Maškové. Místo truchlení však Maršálek září štěstím a je rád, že bude mít konečně víc času na sebe a svého partnera Petra Tejmla. „Je to mentálně náročné, psychika opravdu strádá,“ přiznal pro eXtra.cz. I proto s partnerem na čas odletí z Česka.

Taneční soutěž StarDance v osmém kole opustil cukrář Josef Maršálek s taneční partnerkou Adrianou Maškovou. Bezprostředně po konci živého přenosu redakci eXtra.cz prozradil, že bude mít konečně více času na partnera a také na sebe.

„Zní to možná absurdně, ale já jsem strašně rád, že už jsme vypadli. Konečně mohu jet za babičkami na Moravu, jít domů, kde jsem teď reálně nebyl a teď prý je tam půl metru sněhu,“ řekl pro Aha!.

S partnerem odletí pryč

Cukrář v soutěži překypoval pozitivní energií a nekonečným úsměvem. Bylo toho na něj ale moc, i z toho důvodu se s partnerem Petrem Tejmlem rozhodli, že po Štědrém dni odletí do zahraničí. „V reálu toho s partnerem moc nepotřebujeme a velmi rychle po Štědrém dnu odlétáme do zahraničí,“ nechal se slyšet.

„Strašně to přeju všem, kteří v soutěži zůstali. Jsem teď jejich největší fanda, protože to fakt není jednoduché. Ne po fyzické stránce, všichni jsme zvyklí hodně pracovat, stát a fungovat. Ale je to opravdu mentálně náročné, psychika opravdu strádá. Z mé strany absolutně,“ prozradil Maršálek.

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

StarDance 2023

Dvanáctá řada StarDance …když hvězdy tančí odstartovala v České televizi v sobotu 14. října 2023. Na parketu poměřilo své taneční schopnosti deset osobností. Finále StarDance 2023 se uskutečnilo v sobotu 16. prosince 2023.

StarDance 2023 - soutěžící, finále

Související články

Další články

Nejnovější kauzy