Trendy
válka na Ukrajině StarDance 2024 Výměna manželek 2024 Love Island 2024

Jsi odpad společnosti a lidský záchod! Václav Mikulášek se ostře pustil do Plastic Queen

Václav Mikulášek nešetřil kritikou.
Zdroj: Pavel Dvořák/eXtra.cz/koláž
Předchozí Další
+ Dalších 8 fotografií
urážka

Václav Mikulášek si pustil pusu na špacír. Tentokrát se bez servítek ostře opřel do Evy Feuereislové alias Plastic Queen. Ta na sebe v poslední době upoutala pozornost zejména díky vztahu s Jaromírem Soukupem. Zápasník označil vnadnou zrzku za odpad společnosti a lidský záchod. 

Václav Mikulášek si pustil pusu na špacír

Václav Mikulášek se drsně opřel do Evy Feuereislové alias Plastic Queen. Vnadná blondýnka momentálně víří vody českého showbyznysu, a to od té doby, co se ve společnosti objevuje po boku Jaromíra Soukupa. Zápasník má však v názoru na influencerku jasno a kritikou rozhodně nešetřil.


"Když máte nový Instagram a zapomenete si zablokovat to největší dno lidstva. Neznám většího bubáka a zakomplexovaného člověka, než je ten Michael Jackson z Wishe. Že Evo? Ty m*dko," neubránil se vyostřené reakci Mikulášek, když zjistil, že Eva si prohlédla na jeho novém Instagramu jedno ze stories.

Doporučené video: Rozhovor s Vaškem Mikuláškem:


Eva Feuereislová pod palbou kritiky

Ostatně není to poprvé, co si do Evy drsně rýpl. Kritikou nešetřil ani v minulosti. "Vždyť tebe by nechtěli ani jako šlápotu v Dubaji. Občas bylo fajn jí napsat v jednu ráno. Přiběhla jako pes, ještě ke všemu sjetá. Můžete ji pochcat a ona ještě poděkuje. V 1:30 ji pak pošleš jako psa za dveře," popisoval zápasník.


Na reality hvězdičce nenechal nit suchou. "Máš hubu jako Michael Jackson, ale prsa top. Tvrdí, že hledá lásku, ale mezitím říká příběhy, že umývá starým pánům ohanbí. Neříkej, že seš za vodou. Platíš nájem jenom díky tomu, že seš lidský záchod," zakončil bez servítek Mikulášek.

Dvojice se do sebe pustila i v podcastu Tomáše Řepky Red Card, kde přiznali, že spolu měli nějakou dobu poměr. "Ty otravuješ lidi. Nejenom mě, ale všechny. Staráš se do všech a lidé tě nesnáší," pronesl bývalý fighter Oktagonu. Kontroverzní influencerka se ho sice snažila konfrontovat, ale marně. Bijec vzal kus dortu a při odchodu ho rozmazal zrzce po celém obličeji.

Děláte si srandu? Provokatérka Julie z Ruže pre nevestu zamířila do Love Islandu a diváci zuří

Související články

Další články

Nejnovější kauzy