Trendy
válka na Ukrajině StarDance 2024 Výměna manželek 2024 Love Island 2024

Julie v šoku z chování Pavla v Love Islandu. Ke zradě Yeni chyběl jenom krůček, zpátečku nedal z vlastní vůle

Julie o Pavlovi z Love Islandu.
Zdroj: Se souhlasem TV Nova
Předchozí Další
+ Dalších 20 fotografií
Love Island 2024

Julie Hojdyszová (24) se v Love Islandu 2024 objevila jako pokušitelka, která testovala jednotlivé vztahy. Přestože atraktivní tmavovláska neměla v plánu si najít ve vile lásky žádného partnera, jednomu ze srdíček pořádně zamotala hlavu. "Pavel přišel s tím, že mě opravdu chce poznávat. Byla jsem z toho v šoku, nečekala jsem to," svěřila se v pořadu eXtra Host Julie, která musela své chování zmírnit, aby se věci ve vile nevymkly kontrole. 

Julie Hojdyszová odletěla na Kanárské ostrovy s jasnou úlohou: otestovat vztahy mezi jednotlivými srdíčky. Jak ale v pořadu eXtra Host přiznala, původně měli tvůrci seriálu v plánu ji poslat do vily lásky jako bombshell. "Já jsem jim říkala, že si určitě nechci hledat lásku, ale že pokud by měli zájem, můžeme vymyslet nějakou speciální roli, kterou by se to mohlo oživit," uvedla Julie s tím, že se domluvili na specifických podmínkách.

Během své účasti v Love Islandu ale prý měla stejné podmínky jako ostatní srdíčka. Hned po příletu se musela na čas rozloučit s mobilním telefonem. "Jen u mě to bylo jiné v tom, že jsem přiletěla a další den jsem hned nastoupila," prozradila Julie a dodala, že poslední zprávu odeslala své mamince a Lu Jamborovi, který byl účastníkem loňské řady.

Pavla si málem omotala kolem prstu

Jak tmavovláska prozradila, soustředila se jen na svou misi a na to, aby nezklamala produkci. Hned po několika minutách ale Pavla očarovala tak, že začal silně pochybovat o vztahu s Yeni. "Ono se to v jeden moment stalo, že Pavel přišel s tím, že mě opravdu chce poznávat. Byla jsem z toho v šoku, nečekala jsem to, protože jsem si myslela, že to v něm vyvolá jen pochybnosti, ale on potom i zmínil, že by si mě vybral u toho ohniště. To nebylo v plánu, protože jsem neplánovala se s někým spárovat," uvedla s tím, že se rozhodla hodit pomyslnou zpátečku.

Podle jejích slov je ale Pavel vůči ženám velmi pozorný. "Koukala jsem na něj s otevřenou pusou, jaký je on gentleman. Všichni vidíme, že Pája je showman a samé chichichi, ale on se o tu ženskou fakt stará. Byla jsem hodně mile překvapená," uvedla a dodala, že podobně se chová i Trabo, na rozdíl od Tadeáše, který jí ani neudělá snídani.

Julie také přiznala, že ve vile lásky změnila názor na Domi a Dana, jehož před odletem na Love Island označila za chodící red flag. Co o této dvojici řekla, se dozvíte ve videu v úvodu článku.

Glosa: Love Island plný nesmyslné šikany se žene do záhuby. Zůstane pachuť zbytečnosti

Související články

Další články

Nejnovější kauzy