Trendy
válka na Ukrajině Výměna manželek 2024 MS v hokeji 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Kaira Hrachovcová prošla proměnou: Z blondýnky je tmavovlasá dračice s výrazným líčením

Kateřina Hrachovcová ve zvláštním oděvu.
Zdroj: Profimedia
+ Dalších 8 fotografií
změna image

I během léta si celebrity udělají čas a vyrazí si do společnosti. Na premiéře nové romantické komedie Můžem i s mužem nechyběla ani herečka Kateřina Kaira Hrachovcová (48), která se objevila v jedné z hlavních rolí. Tým eXtra.cz si nemohl nevšimnout, že bývalá seriálová hvězda zásadně změnila image.

Změna je život

Už je to dlouhá doba, co se herečka a tatérka Kateřina Hrachovcová, která si říká také Kaira, objevila mezi svými kolegy a užila si VIP večírek. Ten se konal v pražském kině Lucerna, kde proběhla slavnostní premiéra nového českého romantického filmu Můžem i s mužem.

Hrachovcová se proslavila v devadesátých letech díky roli gymnazistky Simony v seriálu Život na zámku. Od té doby prošla herečka velkou proměnou, jak vnitřní, tak i tou vnější. Na svém vzhledu si Kaira velmi zakládá a pravdou je, že ačkoliv má již padesátku na krku, pyšní se postavičkou, kterou by jí mohla závidět nejedna mnohem mladší žena.

Kateřina na akci překvapila změnou vizáže. V posledních letech si ji všichni pamatují jako blondýnku, nyní se ukázala s o poznání tmavší hřívou. V odvážném, tělo obepínajícím overalu, s výrazným líčením a tmavým odstínem barvy vlasů jsme ji málem nepoznali.

Neznámý fešák

Hrachovcová, která sama říká, že nepatří k herečkám, co natáčejí filmy a seriály jako na běžícím páse, si v nové romantické komedii střihla jednu z hlavních ženských rolí, herečku Ditu. „Být dobrá herečka, nebo vůbec dobře zahrát jakoukoliv roli je těžké pro herce i pro herečku,“ odpověděla eXtra.cz Hrachovcová na otázku, jestli pro ni bylo těžké hrát roli herečky.

Bylo vidět, že si Kaira večer perfektně užívá a fotografové ji během party zachytili ve společnosti neznámého fešáka. Zdálo se, že si spolu skvěle rozumí a došlo i na pár vřelých objetí. Jestli se na hereččině obzoru objevila nová láska, to neprozradila.

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy