Trendy
Karel Heřmánek Výměna manželek 2024 Clash of the Stars 9 Love Island 2024

Kamila Nývltová konečně zlomila smůlu v lásce. Pochlubila se novým partnerem, štěstím jen září

+ Dalších 6 fotografií

Dlouhou dobu byla známá muzikálová hvězda Kamila Nývltová bez partnera. Svůj single život v posledních letech zasvětila především práci, občas si ale posteskla, že by už ráda potkala parťáka do života. To se jí povedlo, jak potvrdila v rozhovoru pro eXtra.cz, a konečně zase září štěstím. 

Opět zamilovaná

Zpěvačka a muzikálová hvězda Kamila Nývltová byla od rozchodu se svým bývalým partnerem Pepou v roce 2022 nezadaná a vedle žádného muže se dlouho ve společnosti neukázala. Nyní ale došlo k velké změně a zdá se, že umělkyně konečně zase září štěstím.

"Princ na bílém koni se objevil," prozradila s veselým smíchem pro eXtra.cz Kamila. "Objevil se a jsem šťastná. Je to v začátcích, takže o tom ještě nechci moc mluvit, ale je to fajn," dodala zpěvačka na galavečeru vyhlášení vítěze soutěže Anděl mezi zdravotníky.

Nový objev Kamily Nývltové, která se proslavila svou účastí v pěvecké soutěži X Factor, je zcela mimo uměleckou branži. "Je to moc fajn. Každý si děláme svou práci a na konci dne se sejdeme a trávíme spolu hezký čas," řekla šťastně sympatická brunetka.


Nová kniha

Kamila není jen vynikající zpěvačka, ale i výborná pekařka, která má na svém kontě již několik vydaných kuchařek, z nichž jedna již velmi brzy vyjde. "Jsem před dokončením své nové knížky o pečení, která vyjde začátkem října, což už je v podstatě skoro za měsíc," prozradila šťastně.

K pečení samozřejmě patří i ochutnávání, přesto má ale Kamila postavu jako lusk. "Samozřejmě že ujídám a to léto je vždycky takové kritické nejen pro mě, ale i pro spoustu jiných žen a pánů, takže nějaké to kilčo tam nahoře je," zasmála se kráska. Z toho si ale prý vrásky nedělá. "Od toho to léto je, griluje se, ráda si dám dobré ovocné drinky nebo prosecco a posedím si, protože se mi úplně nechce se omezovat," dodala s tím, že ví, že od září se opět vrhne naplno do práce a už se nezastaví.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy