Trendy
válka na Ukrajině StarDance 2024 Výměna manželek 2024 Love Island 2024

Kanye West měl Biance Censori posílat úchylné zprávy: Chtěl pohlavní styk s její matkou

Kanye West měl psát nevhodné zprávy matce své manželky.
Zdroj: Koláž eXtra.cz/Profimedia
Předchozí Další
+ Dalších 7 fotografií
Obtěžování

Na povrch začínají vyplouvat pořádné pikantnosti ohledně vztahu Kanyeho Westa (47) a Biancy Censori (29). Už několik týdnů se spekuluje o tom, že se měla dvojice rozejít a schyluje se i k rozvodu. Bývalá asistentka rappera Lauren Pisciotta ve své žalobě proti Westovi podle informací webu E! Online uvedla, že v minulosti své ženě Biance napsal, že chce mít pohlavní styk s její matkou. 

Lauren Pisciotta pracovala jako osobní asistentka rappera Kanyeho Westa v letech 2021 a 2022. A během té doby se měly dít opravdu podivné věci. Lauren v červnu tohoto roku zažalovala Westa za údajné sexuální obtěžování, neoprávněné ukončení pracovního poměru, nevyplacení mzdy, diskriminaci na základě pohlaví i za pronásledování, jak uvádí web E! Online. West její tvrzení již dříve odmítl.

V dokumentech, které Lauren poskytla soudu, zazněla ale i další velmi závažná informace. Kanye West měl totiž v minulosti říct své manželce Biance Censori, že chce mít pohlavní styk s její matkou Alexandrou Censori. „Chci s tvou mámou spát. Předtím než odjede,“ mělo stát ve zprávě od Kanyeho Westa.

Screenshoty jako důkaz

West dokonce poslal snímek obrazovky, na němž je kontroverzní soukromá konverzace s Biancou vidět, asistentce Lauren. Incident se měl odehrát v září 2022, kdy Alexandra přijela na návštěvu z domovské Austrálie. Ve zprávách má dále stát i to, že West chtěl, aby je u pohlavního styku Bianca Censori sledovala. Matka Biancy Alexandra Censori se k obviněním odmítla vyjádřit a deník Daily Mail poprosila o zachování soukromí.

O tom, že se má Kanye West a Bianca Censori dva roky po svatbě rozvádět, se spekuluje již několik týdnů. Zatímco rapper byl několikrát údajně spatřen sám v Tokiu, kde má také v plánu žít, jeho stále ještě manželka měla po krachu vztahu odletět do rodné Austrálie. Ani jeden z nich spekulace o konci vztahu zatím nepotvrdil, ale ani nevyvrátil.

Honza Musil odhalil tajemství Nebezpečných vztahů: Jsou tam herci, ale pláč je pravý, tvrdí

Související články

Další články

Nejnovější kauzy