Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Love Island 2024 5 let od smrti Karla Gotta

Karlos má smůlu: Očekavaná odveta s Pirátem nebude! Samuel Krištofič se vážně zranil

Oktagon 63 přišel o zlatý hřeb: Odveta Karlose Vémoly se Samuelem Krištofičem padá
Zdroj: profina + herminapress/Se souhlasem CNN Prima News
Předchozí Další
+ Dalších 6 fotografií
Oktagon 63

Nejočekávanější zápas tohoto roku je zrušen! Dlouho vyhlížené odvety mezi Karlosem Vémolou a Samuelem Krištofičem se fanoušci nedočkají. Zápas, který měl být hlavním tahákem listopadového turnaje Oktagon 63 v Bratislavě, byl zrušen kvůli vážnému zranění slovenského bojovníka. Vémola, který chtěl před koncem kariéry odčinit svou minulou porážku, tak zatím zůstává bez soupeře. Není jasné, zda dostane náhradu, nebo se zaměří na závěrečnou bitvu s Attilou Véghem.

Odvetný zápas Karlose Vémoly a Samuela Piráta Krištofiče byl jedním z neočekávanějších tohoto roku. Zatímco Pirát chtěl obhájit svou výhru a dokázat, že Vémolu dokáže porazit znovu, Terminátor se toužil Krištofičovi pomstít za KO. Duel, který se měl uskutečnit již 9. listopadu na Oktagonu 63 v Bratislavě jako jeho zlatý hřeb a ve kterém mělo jít o prestižní pás organizace, je zrušen.

Pirát je vážně zraněný

Slovenský oblíbenec Pirát si při přípravě na zápas s Vémolou totiž přivodil vážný úraz. Smutnou zprávu oznámila organizace Oktagon na svém Instagramu: "S ohledem na vážná zranění Pirát neuskuteční odvetu s Vémolou v Bratislavě," uvedli stručně. Více informací organizace ani aktéři zápasu zatím neposkytli.

Pirát kvůli svým zraněním nepřišel jen o možnost dokázat, že KO, které uštědřil Vémolovi v prvním zápase, nebyla náhoda, ale také o vytoužený prestižní pás Oktagonu. Ve vzduchu visí otázka, zda se očekávaný souboj vůbec ještě někdy uskuteční.

Doporučené video: rozhovor s Tomášem Hronem

Zápas Vémola vs. Pirát v ohrožení

Není žádným tajemstvím, že Karlos se rozhodl pověsit rukavice na hřebík. Proto se fanoušci začínají obávat, že k odvetě s Pirátem už vůbec nedojde. Vémola svou kariéru má završit trilogií s Attilou Véghem již 8. června 2025.

Diváci o listopadový zápas, alespoň Vémoly, pravděpodobně nepřijdou. Terminátor se zápasem počítal a tvrdě se na něj připravoval, jak jste mohli zaznamenat na jeho Instagramu. Fanoušci i samotný Karlos čekají, kdo a jestli se proti němu nakonec postaví. "Asi jste zaregistrovali pro mě dost špatný zprávy. Zápas s Pirátem nebude. Co k tomu říct. Je to sport a zranění se můžou stát. Soupeři přeju brzké uzdravení. Co to pro mě znamená, vůbec nevím. Musím to zpracovat," uvedl na svých sociálních sítích viditelně zklamaný Terminátor.




Natalia z Love Islandu šije do Tadeáše a Dana: Obvinila je z falešnosti. Sama schytala hejty

Související články

Další články

Nejnovější kauzy