Trendy
Karel Heřmánek Love Island 2024 Výměna manželek 2024 Clash of the Stars 9

Karolína Krézlová si nechala zmrazit 33 vajíček: Kráska promluvila o vysokých částkách

+ Dalších 7 fotografií

Karolína Krézlová (37) se nedávno svěřila redakci eXtra.cz, že přemýšlí o zmražení vajíček. Herečka a účastnice Survivoru má nyní už po proceduře a řekla, co bude následovat dál. Zároveň prozradila, kolik tento proces u nás stojí. Částky jsou vyšší, než si myslíte. 

Účastnice Survivoru Karolína Krézlová se rozhodla pro zmražení svých vajíček. "Mě na to upozornila moje paní doktorka, protože se jedná o proceduru, která by se měla dělat do pětatřiceti let," řekla herečka nedávno redakci eXtra.cz.


Nyní už má brunetka po proceduře, jak se nyní svěřila na premiéře filmu Deadpool & Wolverine, kde byla i naše redakce. "Dopadlo to perfektně, protože mám 33 zamražených vajíček, což znamená, že ta šance, abych mohla mít dítě, je veliká. S věkem se totiž zvyšuje počet pokusů, které vy musíte absolvovat pro to, aby se to uchytilo," svěřila se Krézlová, která ovšem za proces musela dát hodně peněz.

Drahá záležitost

Částky této procedury dosahují někdy až ke statisícům, každá klinika to má ale nastavené jinak. "Ono je to pohyblivé, podle toho, kolik kdo potřebuje léků a kolik se mrazí vajíček, ale většinou to vychází kolem 50 – 60 000 Kč," prozradila kráska. Samozřejmě existuje spousta klinik a konkurence je vysoká. "Musí si člověk všechno pročíst, ale je jich spousta a je docela těžké se v tom zorientovat," dodala na závěr Karolína.

Ačkoli je umělkyni již sedmatřicet, mohla naštěstí ještě tuto proceduru podstoupit. Kdyby tušila, že její věk je hraniční, už by do toho šla mnohem dříve. "Mluvím o tom, protože kdybych o této možnosti věděla třeba ve třiceti, v pětadvaceti, už to dávno udělám," prohlásila.


Zdá se, že se herečce blýská na lepší časy. Dodala totiž, že má po boku nového partnera, který ji dozajista dělá šťastnou každý den. Nic jí tak nebrání dojít k vysněnému miminku.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy