Trendy
Karel Heřmánek Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Love Island 2024

Katie Holmes v slzách: Zemřel její švagr z Dawsonova světa. Herci bylo pouhých 51 let

Seriál Dawsonův svět se začal vysílat 20. února 1998.
Zdroj: The WB Television Network
Předchozí Další
+ Dalších 6 fotografií
Úmrtí

Ve věku pouhých jednapadesáti let zemřel americký herec Obi Ndefo. Ten zazářil v seriálech Námořní vyšetřovací služba, Hvězdná brána, Star Trek nebo Dawsonův svět. O náhlém úmrtí herce informovala jeho sestra na sociálních sítích. 

Hollywoodský herec Obi Ndefo náhle zemřel. „Jsem zdrcena, že jsem ztratila svého mladšího bratra, ale vím, že nyní už konečně odpočívá v pokoji,“ uvedla zdrcená sestra Nkem Ndefo na sociálních sítích.

„Obi Ndefo zemřel ve středu ráno v nemocnici v Los Angeles. Obiho srdce bohužel přestalo fungovat v důsledku jeho dlouhodobého boje s ortorexií,“ dodala zdrcená sestra. „Jako jeho rodina sdílíme tuto zprávu, abychom upozornili na závažnost ortorexie, a věříme, že těm, kteří touto ničivou nemocí trpí, se dostane soucitné péče,“ dopsala.

Zdrcená Katie Holmes

Obi Ndefo se proslavil svými rolemi v seriálech Hvězdná brána, Columbo, Námořní vyšetřovací služba L. A., Drzá Jordan nebo Dawsonův svět. V posledním zmiňovaném seriálu hrál v letech 1998 až 2002. Ztvárnil v něm Bodieho Wellse, švagra Joey Potterové, kterou hrála Katie Holmes. Katie je ze smrti Obiho zdrcená. „Bylo nádherné spolupracovat s tak milým mužem. Posílám modlitby a soustrast jeho rodině. Ať odpočívá v pokoji,“ napsala herečka na Instagram.

Herec si v posledních letech prošel opravdu těžkým životním obdobím. V roce 2019 ho na ulici v Los Angeles srazil řidič, který jel velmi rychle. Obi zrovna nakládal nakoupené potraviny do auta, když k nehodě došlo. Řidič po nehodě z místa ujel, zatímco Obi byl odvezen do nemocnice. Kvůli nehodě přišel o obě nohy a dostal protézy.

Aneta z Love Islandu kápla božskou. Prolomila hradbu mlčení o tom, zda měla v Česku celou dobu přítele

Související články

Další články

Nejnovější kauzy