Trendy
Karel Heřmánek Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Love Island 2024

Kdo je záhadný Ital, kterému Anna Polívková řekla ANO: Úspěšný podnikatel, který mluví několika jazyky a miluje fotografování

Anna Polívková s partnerem ve Varech.
Zdroj: eXtra.cz/Karen Mchitarjan
Předchozí Další
+ Dalších 12 fotografií
Detaily

Herečka Anna Polívková (45) si pro své fanoušky připravila pořádné překvapení. O víkendu si na romantické pláži v Itálii poblíž města Bari vzala za muže Itala Giuseppeho Mele. Dvojice se seznámila v Česku, kde Giuseppe od roku 2019 pracuje jako obchodní manažer pivovarského gigantu Anheuser-Busch InBev, který vlastní značky jako Corona nebo Budweiser, jak píše Expres.

Anička Polívková je vdaná paní. Řekla totiž ANO svému utajovanému příteli, italskému podnikateli Giuseppemu Mele. Pohádková veselka se uskutečnila na pláži v městečku Bari v Itálii, kam dorazilo množství blízkých přátel a hlavně rodina. Nechyběl ani hereččin tatínek Bolek Polívka (77), který během obřadu jen stěží zadržoval slzy, jak zachytili reportéři Blesku.

Samotný obřad se uskutečnil v italštině, když tedy došlo na pověstné „ANO“, herečka ho nejdříve pronesla v italském, a posléze v českém jazyce. Anička Polívková na sobě měla jednoduché bílé šaty s květinovým vzorem a s tenkými ramínky, které doplnila o perlový náhrdelník a krátký závoj. Svatební party, která se protáhla do časných ranních hodin, se také konala na pláži.

Seznámení na narozeninách

S Giuseppem se Anička seznámila na pětasedmdesátých narozeninách Jiřího Bartošky. Nikdy však nepřiznala, že je to její partner. Až tento rok na festivalu v Karlových Varech bylo vidět, že tvoří pár a jsou zamilovaní. Na kolonádě je zachytila také redakce eXtra.cz.

Novomanžel Giuseppe pochází z Itálie a mluví hned několika jazyky - konkrétně angličtinou, francouzštinou, ovládá však i základy španělštiny a rumunštiny. Jelikož v Praze pracuje od roku 2019 jako manažer pivovarského gigantu Anheuser-Busch InBev, je jasné, že cizí jazyky ke své práci potřebuje. S Aničkou spolu přitom nejvíce mluví anglicky, jak píše Expres. Mezi Giuseppeho koníčky patří fotografování - hlavně reportážních snímků z každodenního života.

Aneta z Love Islandu kápla božskou. Prolomila hradbu mlčení o tom, zda měla v Česku celou dobu přítele

Související články

Další články

Nejnovější kauzy