Trendy
Karel Heřmánek Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Love Island 2024

Kerol z Love Islandu přiznala, že doma nechala tříleté dítě: Od lidí schytala hroznou bídu

Kerol Nguyen účastnice Love Islandu.
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Předchozí Další
+ Dalších 6 fotografií
Love Island

Kerol Nguyen z Love Islandu vzbudila rozruch! Ostatním ženám ve vile přiznala, že je maminkou tříleté dcerky. Zatímco kamarádky ji plně podporují, diváci už tak shovívaví nejsou. Někteří kritizují její rozhodnutí účastnit se show, jiní zas řeší, že tuhle zásadní informaci měla říct především mužům.

Temperamentní účastnice Love Islandu Kerol Nguyen šla s pravdou ven. Ženskému osazenstvu vily prozradila, že je maminkou tříleté dcery. Mezi tím, co ji ostatní účastnice ve vile podržely a ukázaly podporu, u diváků tato zásadní informace vyvolala bouřlivé reakce. Někteří ji obdivují za její odvahu, jiní kritizují.

Kerol Nguyen

Sebevědomá kráska je dominantní povahy a jde si odhodlaně za svými cíli. Kerol neváhá v show využít svůj sex-appel naplno. Sama o sobě říká, že ji lidé buď milují, nebo nenávidí, nic mezi tím. Vydělává si hraním amatérského stolního tenisu, a to polonahá. Do Love Islandu se přihlásila, aby našla lásku, ale zároveň se těší, že si užije zábavu. Účastnice skrývala tajemství.

Jsem máma

Kerol si v posledním díle Love Islandu zavolala všechny ženy na rozhovor. "Omlouvám se, že jsem vás vytáhla z té párty, ale potřebuji to s vámi probrat, protože jste prostě skvělý holky. Mám vás nejvíc ráda a mám na srdci dvě věci." Svým kamarádkám sdělila, že ukončila vztah se svým partnerem z vily Erikem Lehečkou, a následně účastnicím sdělila překvapivou informaci. "A je ještě mnohem důležitější věc, kterou vám musím říct. Já jsem maminka tříleté holčičky," svěřila se. Její kolegyně z show byly naprosto nadšené a Kerol podpořily. "Ty jsi krásná maminka," říkaly radostně. Diváci už tak unesení ale nebyli.

(Doporučené video: rozhovor s Denisou a Kryštofem)


Reakce diváků

Některým vadí, že svou holčičku opustila, jiné štve, že to neřekla i pánskému osazenstvu vily. "Je sice hezké, že to holkám řekla, ale kluci by to měli vědět spíš první. S holkama plánovat budoucnost nebude," napsala v komentářích na Instagramu Veronika. "Jak někdo kvůli reality show může opustit tak malé dítě na takovou dobu?" ptá se Tereza. "Kdyby byla zodpovědná, tak je doma s holčičkou, smutná to doba," komentuje Klára. "První, kdo by to měl vědět, když jde do vztahu a chce lásku, tak je muž," vyjádřil svůj názor Dominik a další se přidávají.

Aneta z Love Islandu kápla božskou. Prolomila hradbu mlčení o tom, zda měla v Česku celou dobu přítele

Související články

Další články

Nejnovější kauzy