Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Oktagon 61 Love Island 2024

Klára Pollertová-Trojanová po těžkém rozvodu s otcem svých čtyř synů: Úsměvy i slzy dojetí

Klára Pollertová-Trojanová po dlouhé době na veřejnosti: Úsměvy i slzy dojetí v očích
Zdroj: eXtra.cz Pavel Dvořák
Předchozí Další
+ Dalších 19 fotografií
s úsměvem

Známá herečka Klára Pollertová-Trojanová se po delší době opět ukázala ve společnosti, když se dostavila na slavnostní otevření pražského Chocolate Art Musea, kde nechyběl ani tým eXtra.cz. Exmanželka herce Ivana Trojana, která v úterý oslavila 53. narozeniny, přišla v dobré náladě s úsměvem na tváři a velmi jí to slušelo. 

Exmanželka slavného českého herce Ivana Trojana, herečka Klára Pollertová-Trojanová, patřila k těm nejkrásnějším herečkám v Česku. Okatou drobnou brunetku si řada lidí pamatuje zejména díky kultovní komedii Vrať se do hrobu! a po Trojanově boku se objevila i ve filmu Jedna ruka netleská.

Nečekaný rozvod

Klára a Ivan přivedli na svět čtyři syny: Josefa, Františka, Antonína a Václava. Jejich výchově i péči o rodinu se začala věnovat naplno a herectví odsunula spíš na druhou kolej. Herečtí manželé patřili k nejstabilnějším párům českého showbyznysu, proto mnohé koncem loňského roku velmi šokovala zpráva o jejich rozvodu.

"Je to těžký vždycky. Každý rozchod je těžký, ať je po roce, dvou letech, nebo třiceti. Vždy je to těžké, i když k tomu máte důvody a víte, že to opravdu dál nejde, tak je to většina vašeho života, je to těžké. Děti, spousta vzpomínek, prožitých věcí, situací. Netřeba do detailů rozebírat," uvedla herečka v rozhovoru pro talkshow Face To Face.


Vypadá perfektně

Klára Pollertová-Trojanová se příliš často ve společnosti neobjevuje, po rozvodu s Trojanem se pomalu, ale jistě opět vrací na veřejnost, jak tomu bylo například i v případě úterní slavnostní otvíračky Chocolate Art Musea v Praze, kde nechyběl ani tým eXtra.cz. Toho dne navíc slavila své 53. narozeniny a gratulace s velkou kyticí od jejích kolegů a přátel, kteří se akce zúčastnili, ji velmi dojala.

Rozhovor s Ivanem Trojanem pro eXtra.cz:

Známá umělkyně, která se proslavila už jako dětská herecká filmová hvězda, si své soukromí střeží jako oko v hlavě, nebylo tedy příliš velkým překvapením, že neposkytovala žádné rozhovory. Přesto ale přišla s úsměvem na tváři a velmi jí to slušelo.

František Janeček o vztahu s Jiřinou Bohdalovou: Skladatel prozradil, proč se nikdy nevzali

Související články

Další články

Nejnovější kauzy