Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Oktagon 61 Love Island 2024

Kolaps Jiřího Schmitzera na Benátské! Během vystoupení se mu udělalo zle, zasáhnout musela jeho dcera

Jiřímu Schmitzerovi se udělalo nevolno na Benátské.
Zdroj: koláž eXtra.cz/Pavel Dvořák
Předchozí Další
+ Dalších 16 fotografií
nevolnost

Herec Jiří Schmitzer (74) zavítal na festival Benátská!, kde zazpíval pár svých nejznámějších fláků. Neobešlo se to však bez komplikací. Kvůli velkému vedru se umělci udělalo špatně. Pomáhat mu musela jeho dcera Kristýna, která svého tatínka doprovází snad na každé akci. Jiří si poté musel odpočinout v zákulisí, jak nafotila redakce eXtra.cz.

Jiří Schmitzer byl jedním z pozvaných hostů, kteří vystoupili na hudebním festivalu Benátská! Herec byl zapsán v programu až na sobotu, zrovna v den, kdy teploty vystoupaly až ke 35 °C. A tak není divu, že se zpěvákovi na pódiu udělalo nevolno.


Pomoc od dcery

Jiří téměř zkolaboval. "Je mi na blití," zmínil se před redakcí eXtra.cz Schmitzer, který musel odejít do zákulisí a trochu si odpočinout. Na pomoc mu přispěchala jeho dcera Kristýna, která mu podala colu, která, jak známo, pomáhá na žaludek. Herec tak chvíli seděl na schodech se svou dcerou a zhluboka oddychoval.

Uběhlo několik minut a herec se dal do pořádku. Ještě ten den ho totiž čekal druhý koncert na hradě Houska. Tam už vystoupil v plné síle. Na fotky se můžete podívat v naší galerii.

Aneta z Love Islandu kápla božskou. Prolomila hradbu mlčení o tom, zda měla v Česku celou dobu přítele

Související články

Další články

Nejnovější kauzy