Trendy
válka na Ukrajině Iveta Bartošová Výměna manželek 2024 Survivor 2024

Komplikace při porodu Báry Stříteské. Museli jí ho vyvolat, přiznal Datel. Miminko je na cestě

Marek Valášek alias Datel a Barbora Stříteská.
Zdroj: foto eXtra.cz/Renata Bušková
+ Dalších 10 fotografií
porod

Těhotná influencerka Barbora Stříteská již týden přenáší svého prvního potomka, jak se ale ukázalo, už nastal čas. O tom, že miminko přijde na svět ještě dnes, nebo nejpozději zítra, informoval její partner Marek Valášek alias Datel na svých sociálních sítích. 

Konečně v porodnici

Influencerský pár Barbora Stříteská a Marek Valášek alias Datel se po dlouhých devíti měsících konečně dočkali. "Je to tady!" napsal natěšený youtuber na svůj Instagram, kam přidal společnou fotografii z nemocničního pokoje, na níž hladí své lásce veliké těhotenské bříško.

"Už je čas? Držte palce," přidal ještě jeden příspěvek prostřednictvím instastory. Datel s Bárou si na příchod svého vytouženého miminka pěkně počkali. Jejich chlapečkovi bylo totiž v maminčině bříšku tak dobře, že se mu nechtělo ven a krásná influencerka přenášela celý týden.


Vyvolaný porod

Nastávající rodiče ještě před porodem pozdravili své fanoušky z porodnice. "Ahoj lidi, my vás zdravíme. Už jsme v porodnici. Přijeli jsme sem dneska ráno, ale ne kvůli tomu, že by Barče praskla voda, ale protože už má po termínu a malej už není malej, ale docela velkej," oznámil followerům.

"Na moji výšku je to docela dost, takže jsme se s paní doktorkou domluvily, že budeme porod vyvolávat," doplnila Marka Bára, která už každou chvíli bude držet v náručí svého prvního potomka. "Držte palce, jsme zvědaví, jestli to bude dneska nebo zejtra, tak buďte s námi napjatí," vyzval na závěr fanoušky natěšený Valášek.

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy