Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Oktagon 61 Love Island 2024

Konec velké lásky: Sugar Denny prý dostala od svého Turka kopačky, ona to popírá

Konec velké lásky: Sugar Denny prý dostala od svého Turka kopačky, ona to popírá
Zdroj: foto eXtra.cz/Tomáš Martinek
Předchozí Další
+ Dalších 6 fotografií
Rozchod

Drama na obzoru? Vztah známé influencerky Sugar Denny a jejího partnera Yunuse je zřejmě u konce! Spekulace o rozpadu jejich velké lásky přiživilo tajemné story, které její partner zveřejnil na Instagramu.

Denisa Kouřílková (21) alias Sugar Denny, známá především svými kontroverzními názory a kauzou s influencerem Tadeášem Kuběnkou (21), si ještě nedávno vychvalovala svůj nový vztah, který před útočnými fanoušky bránila zuby nehty. V posledních dnech se ale objevily spekulace o možném konci jejich vztahu. Tyto dohady podpořil její partner Yunus, který zveřejnil na svých sociálních sítích příběh, jenž naznačuje, že jejich velká láska možná skončila. Detaily jsou zatím nejasné, ale fanoušci obou stran si všímají náznaků, které by mohly ukazovat na rozchod.

Nedávno se za jejich vztah rvala

Denisa se ještě nedávno rozčilovala nad komentáři od fanoušků, kteří spekulovali, proč s ní její milovaný krasavec Yunus tvoří pár. Divákům připadal její partner velmi zvláštní a měli za to, že influencerku využívá kvůli penězům nebo možnému vízu. Tyto spekulace Kouřílkovou nenechaly chladnou.

Influencerka se ke všem zprávám, komentářům a domněnkám, proč tvoří pár s Turkem, tenkrát vyjádřila na svém Instagramu. "Jsme spolu, protože se máme rádi, protože si rozumíme, protože máme stejné, podobné hodnoty v životě, vidíme stejně budoucnost a máme se rádi. Jak kdyby si tlustá holka nezasloužila mít lásku, jak kdyby tlustá holka nemohla mít sexy chlapa," řekla jasně Sugar Denny, která u toho však nezůstala a začala vyjmenovávat i své kvality. "Jsem sexy, krásná, chytrá, vtipná, zábavná a taky dobrá v posteli," dodala sebevědomě.

Doporučené video: rozhovor s Tadeášem Kuběnkou

Zdá se, že velké lásce je konec

Podezření na konec vztahu vyvolal sám partner Kouřílkové. Yunus na Instagramu totiž sdílel story, ve kterém stojí: "Konec příběhu." Mohlo by se zdát, že se to jejich vztahu vůbec netýká, ale následně si fanoušci všimli, že se přestali sledovat na sociálních sítích. Kontroverzní influencerka své diváky velmi zajímá, takže není divu, že začali pátrat po tom, co se mezi nimi mohlo stát.

Netrvalo dlouho a sledující vypátrali fotku, na které je krasavec Yunus s rodinou a neznámou dívkou, o které si lidé myslí, že je jeho milenka. Na snímku spolu stojí v poloze, která naznačuje, že jsou víc než jen přátelé. Podle fanoušků je to jasný důvod rozchodu s Denisou.

Vyjádření influencerky

Denisa se na svém Instagramu k celé situaci vyjádřila. "My jsme se s Yunusem nerozešli," vyvrátila spekulace. Influencerka se s miláčkem měla jen pohádat. "Ono je to občas náročné, protože my jsme oba docela dost výrazné osobnosti," sdělila a dodala, že důvod jejich hádky pramenil hlavně z toho, že ona má ráda svůj klid, ale s Yunusem spolu byli 24/7. Následně dodala, že si se svou láskou vše vyříkala a žádný rozchod se nekoná, jen spolu prý teď týden nebudou bydlet.

Aneta z Love Islandu kápla božskou. Prolomila hradbu mlčení o tom, zda měla v Česku celou dobu přítele

Související články

Další články

Nejnovější kauzy