Trendy
Karel Heřmánek Love Island 2024 Výměna manželek 2024 Clash of the Stars 9

Kordula jde ve stopách Agáty: Předvedla se v bikinách a převelice drahém kloboučku

Tento rok oslaví 18. narozeniny.
Zdroj: Herminapress
Předchozí Další
+ Dalších 7 fotografií
Postava

Kordula Stropnická se vydává po stopách své starší sestry Agáty Hanychové (39). Osmnáctiletá dcera Veroniky Žilkové (62) se na svých sociálních sítích odhalila jako nikdy předtím. Přidala žhavou fotku pouze v bikinách a všem fanouškům tak dala na odiv svou postavu.

Kordula Stropnická se začíná na svých sociálních sítích pořádně rozjíždět. Už před pár dny přidala na instagramové stories fotku z lodi, na které má jen plavky. Na odiv všem tak dala svou postavičku, jak jsme psali v tomto článku.

To samé udělala i nyní. Na Instagram dala fotku v černých bikinách s kloboučkem Gucci za více než deset tisíc korun. Horké letní teploty si užívala u lomu Homolák. V komentářích se pod odvážnou fotkou objevilo plno nadšených reakcí jak od ženského, tak i od pánského publika.

Ve stopách Agáty

Od té doby, co má za sebou dcera Veroniky Žilkové maturitu, začala být na sociálních sítích aktivnější. Před několika dny tam dokonce uvažovala, že by se vydala ve stopách své starší sestry Agáty. „Konečně mám odmaturováno a spoustu času, a tak mě napadlo, jestli byste neměli zájem o to, že bych začala vlogovat,“ nadhodila svým fanouškům s tím, že by ráda začala být aktivnější a chtěla by natáčet různá videa.

Kordula už se zabydlela na přehlídkových molech:


Žilková je na svou dceru, která úspěšně udělala maturitu s vyznamenáním, náležitě pyšná.Děkuji ti moje milovaná Kordulinko. Dojatá máma, která ví, co jsi všechno musela dokázat překonat a zabojovat. Dnes jsi vítěz,“ napsala Žilková na sítě.

Clash of the Stars čekají radikální změny. Le Sy potvrdil, že organizace kvůli skandálům přitvrdí

Související články

Další články

Nejnovější kauzy