Trendy
válka na Ukrajině Iveta Bartošová Výměna manželek 2024 Survivor 2024

Rozjetá Kordula na Lvech. Drinky schovávala za zády, na červeném koberci strčila do kapsy nejednu českou hvězdu

Kordula Stropnická skrývala skleničku.
Zdroj: Pavel Dvořák/eXtra.cz/koláž
+ Dalších 78 fotografií
český lev 2024

Kordula Stropnická zářila na Českých lvech. Ačkoli nepatřila mezi nominované a nezahrála si ani v žádném snímku, fotografům pózovala jako hollywoodská celebrita a stala se hlavní hvězdou večera. Jak ale zachytili fotografové eXtra.cz, když ji přistihli se skleničkou v ruce, promptně ji schovala, jako by dělala něco nekalého. 

V pražském Rudolfinu to v sobotu večer žilo. Konal se tam již 31. ročník udělování cen Český lev a dorazila plejáda známých osobností. Jak zachytili fotografové eXtra.cz, mezi hosty nechyběla ani Kordula Stropnická, která byla ve svém živlu. Přítomným fotografům pózovala o sto šest.


Při příchodu na červený koberec se chovala jako hollywoodská hvězda. Jakmile ji ovšem někdo spatřil se skleničkou vína, nervózně se usmála a chovala se, jako by ještě nedosáhla plnoletosti: alkohol začala okamžitě skrývat za záda. Nic nekalého přitom ale neprováděla, své osmnácté narozeniny oslavila již před několika měsíci.

Doporučené video: Rozhovor s Veronikou Žilkovou o Korduliných osmnáctinám.


Kordula vypadala skvostně

Kordula vypadala ve slavnostní večer na jedničku. Do Rudolfina dorazila v šedých třpytivých jednoduchých šatech s poměrně vysokým rozparkem. Outfit doplnila béžovými lodičkami na podpatku a psaníčkem ve stejné barvě. Co se týče líčení a účesu, vsadila na jednoduchost. Vlasy si nechala rozpuštěné a make-up byl velice decentní.


Stropnická oslavila své osmnácté narozeniny loni v září a slavila ve velkém. První oslavu pro ni připravila starší sestra Agáta Hanychová, druhou pak maminka Veronika Žilková. "Pronajala jsem jim loď a včera se plavilo jedenáct holčiček. Praha svítila podle příběhu Svaté Korduly. Holky šly pařit, protože jim bylo osmnáct," prozradila Žilková v rozhovoru pro eXtra.cz.

Královna kabelek a šátečků Alena Schillerová: Když vidím staré fotky, šla bych se zastřelit

Český lev 2024

Ceny Český lev za rok 2023 byly předány v sobotu 9. března 2024 v pražském Rudolfinu. Večerem provázel herec a moderátor Marek Eben.

Český lev 2024 - nominace a výsledky

Největší počet nominací měly filmy Bratři, Úsvit, Bod obnovy, Přišla v noci, Němá tajemství a Tancuj Matyldo a televizní seriál Volha. Nejlepší celovečerním hraným filmem se stal snímek Bratři. Cenu za nejlepší herečku v hlavní roli si odnesla Simona Peková (Přišla v noci), Cenu za nejlepší mužský herecký výkon získal Kryštof Hádek (Volha).

Související články

Další články

Nejnovější kauzy