Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Oktagon 61 Love Island 2024

Kordula Stropnická slaví 19 let: Krásná dcera Veroniky Žilkové zažila hektický první rok dospělosti

Kordula vynesla krásné šaty.
Zdroj: eXtra.cz/Pavel Dvořák/Tomáš Martinek
Předchozí Další
+ Dalších 41 fotografií
Narozeniny

Kordula Stropnická slaví 19. narozeniny. Půvabná blondýnka má za sebou jeden rok plnoletosti, který připomíná jízdu na horské dráze. V soukromí totiž zažila bouřlivý rozchod s movitým fešákem Damianem, k němuž se po několika měsících vrátila. K tomu si užila krásný maturitní ples, úspěšně zvládla maturitu a za sebou má i první bouračku. Redakce eXtra.cz vám přináší ohlédnutí za první rokem dospělosti mladší sestry Agáty Hanychové. 

Přesně před rokem Kordula Stropnická oslavila plnoletost. Z dcery herečky Veroniky Žilkové vyrostla atraktivní mladá žena, která se stala snem mnoha chlapců. Její srdce si ale získal Damian Drahokoupil, který pochází ze zámožné rodiny a podle ostatních to není zrovna svatoušek.

I z toho důvodu se dvojice na čas rozešla. Informace o rozpadu jejich vztahu vyplavala na povrch loni v listopadu, kdy Damian v rozhovoru pro web TN.cz tvrdil, že rozchod přišel z jeho strany. “Bohužel jsme měli moc odlišné názory. Každopádně se cítím skvěle, totální svoboda,” svěřil se mladík a dodal, že je rád, že se Korduly zbavil.

Damian seká latinu

Nicméně po několika měsících Kordula vzala svého bývalého partnera Damiana vzala na milost a znovu se k němu vrátila. Půvabná blondýnka nyní září štěstím, jelikož si ji její staronová láska náramně hýčká. Se svým partnerem v létě vyrazila na Mallorcu, kde vystavila své dokonalé křivky. Nyní spolu dvojice slaví její 19. narozeniny v Amsterdamu.

Maturita s vyznamenáním

Kordule se daří nejen v soukromém životě, ale i z hlediska osobních úspěchů. Začátkem června totiž křehká blondýnka odmaturovala, a to dokonce s vyznamenáním. „Kordulka moje milovaná to dokázala," jásala hrdá Žilková na svém Instagramu. "Děkuji ti, moje milovaná Kordulinko!!! Dojatá máma, která ví, co jsi všechno musela dokázat, překonat a zabojovat! Dnes jsi vítěz!“ doplnila dojatá herečka.

Strach o koně

O Kordule Stropnické je známo, že ráda jezdí na koni, čemuž se věnuje i závodně. Na podzim loňského roku ale sestra influencerky Agáty Hanychové zažila obrovský strach o svoji milovanou kobylu Cornelii K, která se zranila při závodech. Zranění na šíji bylo natolik vážné, že ve vzduchu visela hrozba utracení. Naštěstí všechno dopadlo dobře a kůň je v současnosti v pořádku.

Video: Rozhovor s Agátou Hanychovou a Kordulou Stropnickou pro eXtra.cz

První autonehoda

Kordula Stropnická již vlastní řidičský průkaz a má za sebou také první autonehodu. Incident se odehrál v úterý 13. srpna jen asi pět set metrů od jejich domu v pražském Suchdole na křižovatce. „Kordula jela kousek od nás k Agátě na oběd po širší silnici, po které jezdí i autobusy, ale kde je i tak přednost zprava. Byla horší viditelnost a srazila se s autem zahraničních studentů ČVUT,“ uvedla pro Blesk Veronika Žilková s tím, že zavinění je padesát na padesát a škoda na autě je do sta tisíc. Důležité ale je, že Kordula vyvázla bez zranění a odnesl to jen automobil.

Na momenty z uplynulého roku života dnešní oslavenkyně Korduly Stropnické se podívejte v naší fotogalerii.

František Janeček o vztahu s Jiřinou Bohdalovou: Skladatel prozradil, proč se nikdy nevzali

Související články

Další články

Nejnovější kauzy