Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Oktagon 61 Love Island 2024

Kousající Jaromír Soukup pod palbou tvrdé kritiky. Úchylnost, boxer má rozdávat rány pěstí, nechápe Rosenberg

Jaromír Soukup, Robert Rosenberg a Miroslav Dopita
Zdroj: Pavel Dvořák/eXtra.cz, profimedia / koláž eXtra.cz
Předchozí Další
+ Dalších 26 fotografií
REAKCE

Jaromír Soukup (55) se v pondělí vpodvečer porval s Miroslavem Dopitou (43), za viníka každý označuje toho druhého. Podle mladšího z mužů prý podnikatel a někdejší šéf TV Barrandov coby bývalý boxer zaútočil zuby, údajně ho měl pokousat na rtu a na ruce, což podnikatel popírá. Boxer Robert Rosenberg (49) pro redakci eXtra.cz popsal, co si o takovém chování myslí.

Soukup měl Dopitu pokousat

„Na to, že to má být boxer, jsem čekal, že něco předvede, ale ničeho jsem se nedočkal. Jen mě rozesmálo, že mě pokousal. Do ruky a do rtu. Vypadalo to, jako když mi chce dát francouzáka,“ smál se Miroslav Dopita před našimi fotografy v úterý ráno.

Zatímco u něj jinak není moc patrných následků konfliktu, podle některých informací má jeho oponent z pondělní rvačky mnohem bolestivější následky. Redakce eXtra.cz někdejšího partnera Agáty Hanychové kontaktovala, po představení našeho redaktora ale okamžitě položil telefon.

Tak jako tak nás zaujalo, že Jaromír Soukup, který dříve i závodně boxoval, by šel po soupeři zuby a nikoli pěstmi.

„Kousnout chlapa v bitce do rtu? To mi připadá úchylný,“ řekl eXtra.cz boxer a trenér Robert Rosenberg.


Obrana

Pak ale vyřkl slova, která vlastně Soukupa částečně obhajují.

„Jestli to je babské nebo nebabské… Ač byl Bruce Lee jeden z největších bojovníků světa, vždy říkal, že když vás někdo chytne do kravaty, tak kousejte. Celkově je to těžké hodnotit. V ringu by bylo hnusný použít zuby. Pokud se ale s někým biju na ulici, chci za každou cenu vyhrát a utrpět co nejmenší zranění,“ doplnil.

Kdo nakonec vyhrál, to asi budou oba aktéři vnímat jinak. I v tom, kdo a jak pondělní rvačku vyprovokoval, se obě strany rozcházejí.

Zatímco Agáta tvrdí, že Mirek bránil její napadenou rodinu a že útočníkem je jednoznačně její ex, Jaromír Soukup pro Expres.cz řekl, že celá situace byla na něj narafičená a že to byl Dopita, kdo údajně zaútočil první. Zároveň odmítl, že by Dopitu pokousal. 

Doporučené video: Jaromír Soukup na nedávném Clashi:


Policie nyní podle vyjádření pro eXtra.cz vyhodnocuje všechny poznatky a zkoumá míru zavinění obou aktérů, než stanoví další postup.

Glosa: Love Island jako semeniště influencerů. Místo lásky se sbírají lajky a sledující

Související články

Další články

Nejnovější kauzy