Trendy
Karel Heřmánek Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Love Island 2024

Krainová promluvila o sporu se sestrou: Naznačila, že vztahy s Yvonou nejsou ideální

+ Dalších 12 fotografií

V posledních dnech to není mezi Simonou Krainovou a její sestrou Yvonou Maléřovou úplně růžové. Donedávna byla dvojice vnímána jako nerozlučné duo, tomu je však, zdá se, konec. Nevraživost měl odstartovat Simonin příspěvek na sociálních sítích, v němž promluvila o estetických úpravách své starší sestry. Jak to mezi nimi nyní je? Na to se redakce eXtra.cz zeptala v rozhovoru s Krainovou. 

Spor mezi kdysi nerozlučnými sestrami měla odstartovat jedna Simonina reakce na nenávistný komentář na Instagramu. "Z toho opalování bude v šedesáti vypadat na sedmdesát," stálo ve zprávě, kterou Krainová zveřejnila. "Zato ta její sestra je o pět let starší než Simona, ale vypadá fantasticky, žádné botoxy, ale zdravý styl a přirozenost," dodala pisatelka.

Topmodelku dáma vytočila a odpověděla jí. "Moje sestra před pár lety absolvovala u nás na klinice Yes Visage invazivní zákrok jménem facelift obličeje, takže pokud se vám to zdá přirozené, tak ano, vypadá dobře," napsala Simona Krainová. "Doufám, že vás to nijak nezklamalo, i tak může vypadat přirozenost," dodala modelka.

Reakce Simony Krainové

Jak to nyní mezi sestrami je? "Protože sestra vedle mě nestojí, tak si myslím, že nemám právo to vůbec ještě nějak komentovat. Nejsme tady spolu, myslím, že mi nepřísluší o tom mluvit bez ní, ale jsem z toho trochu rozpačitá," uvedla pro eXtra.cz Simona, se kterou jsme mluvili během představení její nové kolekce šperků Le Soleil pro Klenoty Aurum.

Sama nechápe, že se seběhla taková mela na základě zákroku, který měla Yvona podstoupit veřejně. "Věděla, že se o tom psalo, byli u toho novináři i televizní kamery, a najednou mně lidi píší, že o takových věcech se nemluví. A o čem se nemá mluvit? O faceliftu, který má spousta žen?" ptá se řečnicky Simona. "Yvona byla také tváří kliniky, tak předpokládám, že tam nechodila na nehty."

Estetické zákroky by podle modelky a dvojnásobné maminky neměly být něčím, za co by se dámy měly stydět. "Vždyť to je úplně v pořádku. Já chci taky na lifting, ale doktor mi řekl, že mám ještě čas, ale těším se, až už nastane čas na lift, a vůbec s tím nemám žádný problém. Proč se nepřiznat k těmto věcem, nikdo nestárneme do mládí. V žádném případě jsem nechtěla nikoho poškodit," dodala. Celý rozhovor se Simonou si můžete poslechnout v náhledovém videu.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy