Trendy
Karel Heřmánek Hell's Kitchen Česko 2024 Love Island 2024 Výměna manželek 2024

Krásná přítelkyně Johnnyho Deppa pochází z chudého Uralu. Do Česka přiletěla studovat, pak si tu založila lukrativní byznys

Žhavá Yulia Vlasova.
Zdroj: Koláž eXtra.cz/Profimedia
Předchozí Další
+ Dalších 7 fotografií
Přítelkyně

Fanynky hollywoodského herce Johnnyho Deppa (61) smutní. Podle informací Daily Mailu je opět zadaný a jeho přítelkyní má být mladinká ruská modelka Yulia Vlasova (28). Ta momentálně žije v Praze, kde provozuje kosmetický salon. Její bývalí spolužáci přitom modelku popisují jako úplně obyčejnou holku, která chodila na túry a rozhodně se neoblékala do luxusních značek, jak prozradili pro web E1. 

Osmadvacetiletá ruská modelka a kosmetička Yulia Vlasova se stala předmětem zájmu široké veřejnosti. Fotografové ji totiž vyfotili ve společnosti herce Johnnyho Deppa na londýnském letišti. Dvojice byla vysmátá a vypadala, že si společně strávěný čas velmi užívá.

Daily Mail jako první informoval o tom, že právě Yulia je Deppovou novou přítelkyní, ačkoliv vztah údajně neberou úplně formálně a nenazývají sami sebe jako „přítel a přítelkyně“. Dvojice se měla potkat již v roce 2021 na karlovarském filmovém festivalu, odkud byla zveřejněna i fotka, na níž se objevila také modelka a bývalá účastnice Love Islandu Nikol Treterová.


Reakce bývalých spolužáků

Yulia Aleksandrovna Vlasova se narodila ve Sverdlovské oblasti v devadesátých letech. Její rodiče se rozvedli, když byla ještě malá, i z toho důvodu navštěvovala hned dvě školy - jednu v Jekatěrinburgu a jednu v Polevském. Bývalí spolužáci dívku popisují jako obyčejnou. „Prostá dívka, která se dostala do Hollywoodu! Studovala jsem na škole Sortyag, kam také chodila. Jako malá se neoblékala do značek, byla obyčejná holka, chodila do Pizza Mia a se třídou na túry,“ jak prozradila spolužačka pro web E1. Později ji rodiče poslali studovat do České republiky, kde dokončila Západočeskou univerzitu v Plzni. Vystudovat ale měla také MGIMO, což je Státní institut mezinárodních vztahů v Moskvě.

Po škole několik let pracovala jako asistentka manažera v české firmě zabývající se výrobou dílů pro letadla. Byla také překladatelkou a založila si kosmetický salon v pražských Vršovicích, který funguje dodnes. V roce 2021 byla finalistkou soutěže krásy Miss Office, jak stojí na jejich oficiálních stránkách.


Yulia se zdržela komentářů

Matka modelky Yulie se zdržela komentářů. „Je lepší, abyste si o tom promluvili s mou dcerou. Nic nevím,“ řekla již zmíněnému webu maminka, která stále žije na Uralu.

Yulia vztah s hercem nepotvrdila, na své sociální sítě napsala jen: „Přátelé, žádám vás, abyste se zdrželi poskytování jakýchkoliv rozhovorů novinářům o mně a mém osobním životě. Byla bych vám vděčná za pochopení a respektování mého soukromí.“

Clash of the Stars čekají radikální změny. Le Sy potvrdil, že organizace kvůli skandálům přitvrdí

Související články

Další články

Nejnovější kauzy