Trendy
Karel Heřmánek Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Love Island 2024

Kroužkování Jaromíra Soukupa: Ruku Mesarošové zdobí luxusní náramek za více než 100 tisíc

Dominika Mesarošová má randit s Jaromírem Soukupem.
Zdroj: Koláž eXtra.cz/Profimedia
Předchozí Další
+ Dalších 14 fotografií
Nový šperk

Přestože Jaromír Soukup (55) a Dominika Mesarošová (38) o svém vztahu stále mlží, všímavému oku neuniklo, že bývalá playmate zveřejnila na svém Instagramu fotografii, na které je vidět na ruce náramek s blyštivým srdíčkem. Není přitom tajemstvím, že si bývalý ředitel TV Barrandov s oblibou značkuje své "teritorium" prostřednictvím luxusních šperků. 

Pletky Dominiky Mesarošové a Jaromíra Soukupa prosákly na povrch, když byli koncem srpna viděni na pražském letišti, jak se vraceli stejným letadlem ze Španělska, kde Soukup vlastní letní dům v prosluněné Marbelle. Od té doby sílily spekulace o tom, že padlý mediální magnát a známá modelka tvoří nový pár českého šoubyznysu.


Jsou spolu

To, že Dominika skutečně randí s Jaromírem, redakci eXtra.cz nedávno potvrdil člověk z blízkého okolí Mesarošové.
„Nechci zklamat důvěru Dominiky, ale ano, je to pravda, jsou spolu. Jestli jsem to dobře pochopila, dali se dohromady v průběhu léta. A Domča je opravdu šťastná,“ svěřila se eXtra.cz pod zárukou anonymity Dominičina známá.

„Jaromír Soukup má podle ní neskutečné charisma. Naprosto ji okouzlil. Je spokojená a naznačila, že prožívá ve všech ohledech prakticky pohádku. Chová se k ní jako ke královně, je neskutečně galantní, milý, pozorný, vtipný a taky mimořádně inteligentní. Má zkrátka všechno, co postrádala u partnera v posledních letech,“ pokračovala dál Dominičina blízká duše s tím, že Soukup měl vnadnou blondýnku zahrnout nejen lichotkami, ale i pozornostmi.

Luxusní šperky jako pojistka

„Byla tam spousta nákladných darů, ale nechce se mi je specifikovat,“ uvedla kamarádka, jejíž slova potvrzuje i nedávný příspěvek na Instagramu sexbomby, na němž se blyští zbrusu nový zlatý náramek Chopard Happy Hearts, jenž podle několika klenotnictví vyjde přibližně na 118 tisíc korun. Zda tento šperk dostala právě od Soukupa, není známo, nicméně je jisté, že modelka ho na ruce nosí krátkou dobu.

Video: Podívejte se na rozhovor s Dominikou Mesarošovou pro eXtra.cz:

Luxusními dárky Soukup v minulosti obdarovával také známou influencerku Agátu Hanychovou, do níž byl bezhlavě zamilovaný a zplodil s ní dceru Rozárku. Po bouřlivém rozchodu se Agáta snažila drahých klenotů mermomocí zbavit, jelikož podle ní obsahovaly špatnou energii. Dominika ale nyní září štěstím, a tak je její nový šperk zajisté obalen jen pozitivními vibracemi.




Aneta z Love Islandu kápla božskou. Prolomila hradbu mlčení o tom, zda měla v Česku celou dobu přítele

Související články

Další články

Nejnovější kauzy