Trendy
válka na Ukrajině EURO 2024 Clash of the Stars 8 Festival ve Varech 2024

Kuběnka rozjel válku se Sugar Denny: Vysmál se jí, že je Jabba, a slibuje odvetu. Vaří se voda, varuje

Tadeáš Kuběnka po návratu z léčebny: Vaří se voda, varoval Sugar Denny a se vysmál se jí za obezitu
Zdroj: koláž eXtra.cz/Se svolením T. Kuběnky/foto eXtra.cz
Předchozí Další
+ Dalších 7 fotografií

Tadeáš Kuběnka má za sebou léčbu. Návrat z psychiatrické léčebny pro něj ovšem nebyl zrovna dvakrát příjemný – jeho vztahy s (až doposud) nejlepšími kamarádkami se pořádně vyostřily a jejich diváci právě nyní vidí "válku influencerů" v přímém přenosu. Denisu Kouřílkovou alias Sugar Denny nazval Jabba Huttem ze Star Wars a Simonu Tvardek pak princeznou autistkou, která ho několik měsíců využívala. Kuběnka navíc slibuje, že brzy vydá nový podcast, v němž se k celé situaci vyjádří. 

Ještě donedávna tvořili nerozlučné trio, teď mezi sebou válčí. Influencer Tadeáš Kuběnka, Denisa Kouřílková alias Sugar Denny a Simona Tvardek mají vztahy doslova na nože a zdá se, že jejich diváky čeká ještě pořádná podívaná.

Mezitím, co Tadeáš strávil poslední zhruba měsíc a půl v psychiatrické léčebně, jeho přátelství s oběma (dosud) nejlepšími kamarádkami skončilo, k čemuž vedlo hned několik důvodů. Jedním z nich byl i fakt, že Sugar Denny, která s Tadeášem před jeho hospitalizací moderovala společný podcast Kontroverzní, slibovala, že veškeré peníze z podcastu, které vydělá, než Tadeáše propustí, si dvojice rozdělí 50/50, ale tak se prý nakonec nestalo. Místo toho se Denisa spolčila právě se Simonou, Tadeáše vyřadily ze hry, podcast přejmenovaly a chopily se moderace dle svého.


Kuběnka chystá odplatu

A je to jen pár dní, co Kuběnka na sociálních sítích ohlásil konec léčby a návrat do normálního života, a ihned se pustil do úřadování. Slibuje, že brzy vydá svůj vlastní nový podcast, v němž se k celé situaci vyjádří podrobně, prozatím však zveřejňuje menší upoutávku. Je jisté, že si chystá odplatu.

Na TikToku například zveřejnil video s textem: "Bestynka ti řekne, ať se léčíš, že ti bude držet místo, a ona to místo dá druhé bestynce, která u mě bydlela půl roku zadarmo," napsal Tadeáš, čímž nepřímo naznačil, že ho Simona několik měsíců využívala.

Tadeáš Kuběnka v Clash of the Stars:



Sugar Denny se směje za obezitu

"Na jabahata a princeznu autistku se vaří voda," napíná Kuběnka své diváky, kteří v kauze stojí při něm. Sugar Denny mezitím Tadeáš nazval postavou ze Star Wars, a to nakynutým Jabba Huttem, a Simonu pak autistickou princeznou.

GLOSA: Mikýřova úžasná pouť Survivorem. Mikyska vyhrál právem, ale pomohla mu zbabělost a krátkozrakost soupeřů

Související články

Další články

Nejnovější kauzy