Trendy
válka na Ukrajině StarDance 2024 Výměna manželek 2024 Love Island 2024

Kudla do zad otci Lucie Vondráčkové: Kamarád u soudu prásknul, že donášel na Helenu

Helena Vondráčková a Jiří Vondráček.
Zdroj: Herminapress / Profimedia / koláž eXtra.cz
Předchozí Další
+ Dalších 6 fotografií
Soud

Překvapivý zvrat v soudní síni! Zatímco Lucie Vondráčková sbírá body v taneční soutěži StarDance, její tatínek Jiří Vondráček zažívá zradu od kamaráda. U soudu ho jeho dlouholetý spojenec Jan Šinágl bez mrknutí oka podtrhl. Prohlásil, že všechny nepravdivé informace o slavné zpěvačce Heleně Vondráčkové získal právě od jejího bratra Jiřího, jak informoval Blesk.cz.

Když aktivista Jan Šinágl stanul před soudem kvůli zveřejňování nepravd na svém webu o populární zpěvačce Heleně Vondráčkové, málokdo čekal, jakým směrem se výpověď otočí. "Ano, jsem pod těmito články podepsán a z devadesáti procent se jedná o informace od Jiřího Vondráčka, bratra Heleny Vondráčkové, přičemž jsem jediný novinář, který byl ochoten o tom psát," práskl u berounského soudu aktivista, jak informoval Blesk.cz.

Šinágl měl za šíření nepravdivých informací zpěvačce původně zaplatit přes milion korun. Aby se tomu vyhnul, požádal o osobní bankrot a svůj majetek vyvedl přes dobrovolnou dražbu. I to mu měl údajně našeptat Jiří Vondráček, kterého nyní u soudu potopil.


Jan Šinágl práskl Vondráčka

"Já i pan Jiří Vondráček jsme takto činili v dobré víře, abychom pomohli sestře pana Jiřího Vondráčka. Pan Jiří Vondráček byl v řízení vedeném u Okresního soudu v Kolíně osvobozen, já jsem dostal jeden rok s odkladem na dva roky, protože jsem se snažil zachránit svůj rodný dům v dobrovolné dražbě,“ dodal Šinágl ve snaze hájit svoje kroky.

Doporučené video: Rozhovor s Helenou Vondráčkovou:


Helena Vondráčková smutní

Jiří Vondráček trvá na tom, že své sestře nechtěl uškodit. Helena Vondráčková s Martinem Michalem se vyjádřili následovně: "Je nám z toho smutno. Nikdy jsme nečekali, že ve své nenávisti, protože nebylo po jeho vůli, je schopen zajít až takto daleko. Spojit se s takovým člověkem, jako je Jan Šinágl, asi nejprolhanější člověk u nás, který se prokazuje vlastnoručně vyrobeným novinářským průkazem a bez vzdělání se nechává titulovat jako politolog a do státních orgánů, jako jsou Senát nebo Rada ČT, se chodí zdarma najíst, je jen ukázka jeho charakteru. Je to bohužel smutek a stydíme se za jeho chování,“ napsali, jak jsme již informovali.

Děláte si srandu? Provokatérka Julie z Ruže pre nevestu zamířila do Love Islandu a diváci zuří

Související články

Další články

Nejnovější kauzy