Trendy
Karel Heřmánek Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Love Island 2024

Lenka Zahradnická porodila: Hvězda Jedné rodiny dala vytouženému chlapečkovi krásné jméno

Sympatická Lenka Zahradnická.
Zdroj: Pavel Dvořák/eXtra.cz
Předchozí Další
+ Dalších 6 fotografií
Porod

Herečka Lenka Zahradnická (39) prožívá ty nejkrásnější chvíle. Porodila totiž chlapečka, kterému s manželem Michalem Vavrem dali jméno Jonáš. „Jsme šťastní jako blechy, jsme v pořádku a těšíme se na příval testosteronu do naší domácnosti,“ napsali novopečení rodiče k instagramovému snímku z porodnice.

Lenka Zahradnická porodila. Sympatická herečka přivítala na svět již třetího potomka. Po dcerách Jasmíně (7) a Jovance (4) se jí narodil vytoužený syn, kterému s manželem Michalem Vavrem dali jméno Jonáš.

„Boarding completed. Do naší smečky 8. 9. v 7:34 přistoupil Jonáš. Jsme šťastní jako blechy, jsme v pořádku a těšíme se na příliv testosteronu do naší domácnosti,“ napsali šťastní rodiče ke společnému snímku na Instagramu.

Radostné zprávy a gratulace

„Chlapečku, moře trpělivosti ti s náma přeju. Ale tys přece musel vědět, do čeho jdeš. Milujeme Tě,“ dopsali ještě novopečení rodiče, kteří mají ze synka neskutečnou radost.

V komentářích se okamžitě objevily gratulace. Haha Leni, to je nejvíc boží. Dneska před představením jsme si v dámské šatně říkaly, jestli už náhodou nerodíš, že nemáš žádný storíčko! Juchuuu, to šampáňo po představeni si dáme na vás a Jonáška! Pusinky,“ napsala herečka Malvína Pachlová. „Nejvíc rodina!“ okomentovala herečka Andrea Růžičková. Jonáš = 'volný jako pták'. Gratuluju, je to krása,“ připsala herečka Michaela Maurerová. „Vítej, Jonáši! Gratuluju celé smečce! Buďte zdrávi a radostní,“ napsala herečka Kristýna Leichtová.Jo! Mužskej! Přeju!“ okomentovala radostnou novinu herečka Martina Preissová.

Aneta z Love Islandu kápla božskou. Prolomila hradbu mlčení o tom, zda měla v Česku celou dobu přítele

Související články

Další články

Nejnovější kauzy