Trendy
Karel Heřmánek Výměna manželek 2024 Clash of the Stars 9 Love Island 2024

Leoš Mareš ukázal synovu kolej v Americe: Zařízení pokoje si nezadá s ubytovnou z osmdesátek

Leoš Mareš
Zdroj: Profimedia
Předchozí Další
+ Dalších 14 fotografií
dojemný moment

Leoš Mareš ukázal na Instagramu zásadní moment svého života. Jeho osmnáctiletý syn Jakub se totiž stěhuje za studiem do USA a hrdý tatínek ho tam byl doprovodit. K tomu si vzal i stylové tričko. "Je to tak. Můj syn dneska nastupuje na univerzitu daleko za velkou louží. O tom se nám ani nesnilo, když my jsme studovali," vypráví Mareš, načež divákům ukáže skromně vybavený pokoj na kolejích, kde bude jeho syn přebývat.

Životní chvílí v životě každého rodiče je nástup dětí na vysokou školu. V případě Leoše Mareše k tomu ale jeho syn Jakub odjíždí studovat až do USA. Mareš ho tam přijel vyprovodit a video z této cesty dal na Instagram.

"Koukejte, co mám za triko, měl jsem ho nějakou dobu připravené a věděl jsem, že až si ho obléknu, jde do tuhého," začal známý moderátor příspěvek a ukázal tričko s nápisem "Florida Southern Dad" (v překladu otec dítěte, které studuje na Florida Southern College).

Leoš Mareš: O tom se nám dříve ani nesnilo

"Je to tak. Můj syn dneska nastupuje na univerzitu daleko za velkou louží. O tom se nám ani nesnilo, když my jsme studovali," pokračuje Mareš. "Historická chvíle: Poprvé na koleji v pokoji," zvolá pak, když ukazuje skromně vybavený pokoj, kde bude jeho syn následující roky bydlet.

Kromě postelí, stolku s židlí, malé ledničky s mikrovlnkou a obyčejné skříně už v něm téměř nic není. "Až se jednou budeme koukat na tohle video, jak budeš zařízenej, tak tady budeme mít, jak jsme sem vešli poprvé," dodává na videu evidentně dojatý Mareš.

Zároveň přidal informace o spolubydlícím jeho syna, který je prý sympaťák, je mu 17, jmenuje se Trenton a je z Kanady.

Lidé v komentářích jsou z videa unesení. "Brečím, brečíš, brečíme. Úžasné, co člověk může dětem umožnit. Klobouk dolů!" napsala Tereza. "Takové chvíle musí táta prožívat se svým synem na 100 %… jako tátu syna mě tohle video moc potěšilo," dodal Marek.

Odletu Jakuba do Spojených států předcházelo ještě dojemné loučení s mladší sestrou Alex. Ta mu navíc poskytla cenné rady, jak správně létat.

To byl zase týden: Petr Pavel promluvil o plastice Jaromíra Soukupa. Vyměnila sexy mozek za toxic mozek, řekl o Feuereislové

Související články

Další články

Nejnovější kauzy