Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Oktagon 61 Love Island 2024

Lindsay Lohan se změnila k nepoznání. Drogová troska je minulostí, z průšvihářky je oslnivá maminka

Lindsay Lohan se změnila k nepoznání.
Zdroj: Profimedia/Walt Disney Pictures/koláž
Předchozí Další
+ Dalších 18 fotografií
proměna

Časy, kdy Lindsay Lohan platila za tu největší rebelku, jsou nenávratně pryč. Hvězda filmů Mezi námi děvčaty či Protivný sprostý holky se změnila k nepoznání, jak upozornil zahraniční web People. Herečka zazářila na slavnostní večeři v New Yorku a dětskou hvězdičku už byste poznali pouze stěží. 

Lindsay má za sebou temnou minulost

Lindsay Lohan patřila svého času k nejoblíbenějším herečkám vůbec. Zazářila v oblíbených teenagerských komediích jako například Mezi námi děvčaty, Jen trošku štěstí nebo Protivný sprostý holky. Její slibně rozjetou kariéru však přerušily problémy s alkoholem, drogami a v neposlední řadě se zákonem.


Několikrát absolvovala neúspěšně odvykací kúry a drogy se podepsaly i na jejím vzhledu. Hvězda Disney filmů působila velmi ztrhaným dojmem a všichni se podivovali, co se to se zrzavou herečkou jenom stalo. "Tehdy jsem se rozbrečela. Věděla jsem, že mám problém, ale nechtěla jsem si to přiznat," zavzpomínala na svůj pád na dno pro magazín Pinkvilla.

Z průšvihářky pyšnou maminkou

Za svou temnou minulostí však udělala tlustou čáru, dala se dohromady a proměnila se k nepoznání. Pouze před pár dny zazářila na slavnostní večeři v New Yorku, jak upozornil zahraniční web People. Herečka vsadila na jednoduchost a eleganci a vynesla upnuté, krajkované, černé šaty s dlouhým rukávem. Dlužno dodat, že vypadala naprosto skvostně.


V současné době je pro někdejší hvězdu prioritou rodina. V loňském roce přivítali s manželem na světě chlapečka, kterému dali jméno Louai. "Je to úžasné. On je tak čistý a šťastný. Koukat se každý den na svět jeho očima je něco neuvěřitelného. On je prostě takový můj uzlíček radosti. Nemůžu myslet vůbec na nic jiného," rozplývala se pro magazín Pinkvilla.

Manželem Lindsay Lohan je vlivný finančník Bader Shammas. Dvojice se seznámila v Dubaji, kde herečka nějaký čas žila, a v červenci roku 2022 se snoubenci vzali. V březnu minulého roku pak oznámili radostnou novinu, že se těší na rozšíření své rodiny o dalšího člena.

Aneta z Love Islandu kápla božskou. Prolomila hradbu mlčení o tom, zda měla v Česku celou dobu přítele

Související články

Další články

Nejnovější kauzy