Trendy
Výměna manželek 2024 Love Island 2024 5 let od smrti Karla Gotta StarDance 2024

Lucie Vondráčková se baví na úkor poroty StarDance. Rýpla si i do vedení za vyhazov Chlopčíka

+ Dalších 20 fotografií

Lucie Vondráčková (44) je jedna z účastnic StarDance 2024. Herečka a zpěvačka patří mezi nejvýraznější tváře letošní řady a na její výkon jsou velká očekávání. V jejím případě ale byla porota celkem nemilosrdná a nešetřila kritikou. "Nandali nám jako sekáčkem na maso," řekla se smíchem během rozhovoru pro eXtra.cz Lucie, která zároveň otevřeně řekla, že jí v show chybí "kat" Zdeněk Chlopčík. 

Lucie Vondráčková a její taneční partner Lukáš Bartuněk během prvního večera zatančili tango, které sklidilo obrovský potlesk. Porotci ale našli nějaké mezery a myslí si, že Lucie může na svých tanečních dovednostech ještě zapracovat. "Nandali nám jako sekáčkem na maso, ale věděli jsme, že to nebude jednoduché," řekla se smíchem Lucie pro eXtra.cz.

"My jsme oba perfekcionisti. Lucka říká, že já jsem větší. Bylo tam pár drobných věcí, které mohly být lepší, ale když člověk pomine ten perfekcionismus, tak to bylo super," sdělil Bartuněk pro eXtra.cz. "Pro mě je vždy nejdůležitější, aby se nevytratil ten vnitřní radostný pocit a jestli se na to dobře kouká," doplnila jeho slova Lucie a dodala, že už se moc těší na příští týden, kdy mají připravený tanec na velmi krásnou píseň.

Vondráčková postrádá Chlopčíka

Lucie také otevřeně přiznala, že by ve StarDance nejraději měla zpět nemilosrdného porotce Zdeňka Chlopčíka, jehož by chtěla také řada diváků, jak píšou v komentářích. Chlopčík byl s taneční show spjat od jejích samotných začátků a každou řadu jí dodával "šťávu".

Video: Podívejte se také na rozhovor s Martou Dancingerovou a Martinem Prágrem.

"Jeho bych se sice bála, ale mně tady chybí," svěřila se naší redakci hvězda seriálu Ulice, která během prvního večera měla podporu v hledišti v podobě přátel. "Odpoledne jsem tu měla maminku, teď tady mám kamarády. Jsme limitovaní počtem míst, takže to musíme rozdělit a doufat, že postoupíme, abychom mohli ještě někoho pozvat," dodala na závěr Lucie Vondráčková.

Lucie Vondráčková také promluvila o tom, jakého tance se nejvíce obává. Odpověď najdete ve videu v úvodu článku.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy