Trendy
válka na Ukrajině StarDance 2024 Výměna manželek 2024 Love Island 2024

Lucie Vondráčková ukázala dlouhé nožky, partnerka Hese odhalila víc, než chtěla. Nejodvážnější kostýmy StarDance

Nejodvážnější outfity večera.
Zdroj: Se souhlasem České televize/Mikuláš Křepelka/koláž
Předchozí Další
+ Dalších 47 fotografií
stardance

Druhý večer StarDance nabídl velmi zajímavou podívanou. Nouze nebyla nejen o velmi vydařená taneční čísla, ale ani o odvážné modely. Na parketu zazářila Lucie Vondráčková, která ve svém outfitu dala na odiv své hubené nohy. Proklatě odvážné šaty zvolila zase taneční partnerka Oskara Hese. 

Třináctá řada StarDance má za sebou první vyřazovací večer, který se stal osudným hudebníkovi Ondřeji Rumlovi a jeho taneční partnerce Andree Třeštikové. Ti navzdory vydařenému waltzu obdrželi od diváků nejmenší počet hlasů a s oblíbenou taneční soutěží se museli rozloučit.


Sobotní kolo však nenabídlo pouze řadu tanečních čísel, ale i velmi zajímavé outfity. Zcela k nepřehlédnutí byla krásná Lucie Vondráčková, která se předvedla pouze v černém body a dala na odiv svou krásnou figuru. V průběhu jivu navíc předvedla "kouzlo" a z jejího outfitu se vmžiku staly tyrkysové šaty.

Doporučené video: Rozhovor s Lucií Vondráčkovou a jejím tanečním partnerem.


Partnerka Oskara Hese měla proklatě krátké šaty

Skvělý výkon a velmi obtížnou choreografii předvedl Oskar Hes společně se svou taneční partnerkou Kateřinou Bartuněk Hrstkovou. Tanečnice na sebe upoutala pozornost nejen díky tanečnímu umu, ale zejména díky velmi odvážným šatům, v nichž možná ukázala mnohem více, než zamýšlela.


Ve velmi krátkých šatech s třásněmi zatančila i Marta Dancingerová. Půvabná herečka se pomalu ztrácí před očima a strach o ni začíná mít i její manžel, jenž se snaží být své partnerce tou největší oporou. "Já mám doma opravdu velkou péči. Hlavně tedy, co se týká stravy, abych se úplně neztratila. A dokonce manželovi i ukazuji, co děláme na tréninku. Snažím se to předat," popsala po prvním kole hvězda Zlaté labutě v rozhovoru pro eXtra.cz.

Glosa: Love Island plný nesmyslné šikany se žene do záhuby. Zůstane pachuť zbytečnosti

Související články

Další články

Nejnovější kauzy