Trendy
Karel Heřmánek Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Love Island 2024

Luxusní narozeniny syna Rytmuse a Jasminy Alagič. Raper se plácnul přes kapsu, Sanelovi splnil velké přání

Rytmus poodhalil oslavu Sanelových 5. narozenin. Oslava vypadala jak z pohádky
Zdroj: koláž eXtra.cz/Herminapress/Instagram Patrik Vrbovský
Předchozí Další
+ Dalších 7 fotografií
Oslava

Syn Patrika Vrbovského alias "Rytmuse" a Jasminy Alagič oslavil 5. narozeniny. Známý slovenský interpret na sociálních sítích poodhalil střípky z nezapomenutelné, opulentní oslavy, na kterou nejspíše nezapomene ani samotný Sanel, ani nikdo z hostů. Nechyběly postavy z Transformers v životní velikosti.

Koncem července 2019 se známému páru Jasmině Alagič a Patrikovi "Rytmusovi" Vrbovskému splnil sen. Do života jim přišlo to největší štěstí - prvorozený syn jménem Sanel. „Čekal jsem na tebe celý život, v mém podvědomí jsem tě nosil každý den,“ oznámil tehdy radostnou zprávu na svém Instagramu slovenský raper. Stejná slova pak použil i v písni, kterou věnoval právě svému dítěti.

Sanela však před veřejností chrání a na sociálních sítích se jako rodiče rozhodli neukazovat ani jeho tvář. Nyní přece jen udělali menší výjimku a poodkryli alespoň zákulisí jeho velkolepé oslavy pátých narozenin.


Sanel slaví 5 let: Oslava jako z pohádky

Sanel roste jako z vody a před pár dny oslavil již páté narozeniny. A oslava to byla teda mimořádná! Nezapomene na ni ani oslavenec, ale dozajista i hostům vyrazila party dech. Jak je vidět na Rytmusově Instagramu, nechyběly na zahradě s bazénem například populární filmové postavy v životní velikosti či superhrdinský dort s Power Rangers postavičkami.

"Všechno nejlepší v tvém životě, synu milovaný. Neskutečně ten čas běží. Nedávno se narodil a už je z něj chlapec. Chci, abys byl sebevědomý, zdravý, laskavý kluk, který bude žít podle sebe a nebude nic potlačovat na úkor jiných. Měj vášeň a radost. Milujeme tě nejvíc na světě, jsme tu pro tebe v dobrém i zlém," napsal Rytmus pod příspěvek.

A gratulací dostal Sanel stovky. "Všechno nejlepší Sanelkovi," množí se blahopřání v komentářích. V galerii se podívejte na menší ukázku z oslavy.

Aneta z Love Islandu kápla božskou. Prolomila hradbu mlčení o tom, zda měla v Česku celou dobu přítele

Související články

Další články

Nejnovější kauzy