Trendy
válka na Ukrajině Výměna manželek 2024 MS v hokeji 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Madonna šokuje svým vzhledem: Upírka, která požírá nemluvňata, smějí se jí fanoušci

Zpěvačka Madonna se změnila k nepoznání.
Zdroj: Profimedia, koláž eXtra.cz
+ Dalších 5 fotografií
stárnutí

Čtyřiašedesátiletá zpěvačka Madonna se objevila na udílení hudebních cen Grammy. Jenže fanoušky její vzhled vyděsil. „Co se s jejím obličejem stalo?“ ptají se hromadně na sociálních sítích zděšení lidé.

Popová ikona Madonna neumí stárnout. O tom se přesvědčili všichni její fanoušci, kteří ji viděli na udílení hudebních cen Grammy. Madonna dorazila oděna v dlouhém černém blejzru s maxi sukní, bílé košili s límečkem a černou kravatou, v síťovaných punčochách a s fialovými podpatky na platformě. Oděv si Madonna půjčila z dílny módního domu Mugler, který tento outfit předvedl na haute couture přehlídce v roce 1997.

Vlasy měla stažené do copánků a vypadala trochu jako princezna Leia ze Star Wars. V ruce držela bičík, což u Madonny ovšem není nic šokujícího.

Madonna chce zastavit proces stárnutí

„Madonna vypadá na svůj věk dobře.. pokud je to teda 2700 let stará upírka, která požírá nemluvňata a malá zvířata,“ zněl jeden z komentářů na sociálních sítích, jak informoval Page Six. Madonna byla nominovaná na ‚Nejlepší novou tvář‘ na letošních cenách Grammy?“ zněl další komentář.

Jaká kouzelná formule byla použita k vytvoření nové tváře Madonny? Jsem tak zmatený #GRAMMY,“ dodal další uživatel. „Madonna musí skončit s plastickou chirurgií a přijmout proces stárnutí. V tuto chvíli je téměř k nepoznání,“ dopsal s obavami další.

Madonna se na pódiu během svého vystoupení na Grammy ukázala bez vrásek a s napíchanými tvářemi, jak píše Daily Mail. Je tak vidět, že navštěvuje nejrůznější procedury, aby zůstala mladá.

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy