Trendy
Karel Heřmánek Výměna manželek 2024 Clash of the Stars 9 Love Island 2024

Makhmud Muradov chtěl po padáku z UFC ukončit kariéru. Přiznal zklamání a promluvil o tom, co ho přimělo pokračovat

Makhmud Muradov míří do Oktagonu.
Zdroj: herminapress
Předchozí Další
+ Dalších 5 fotografií
Rozhovor

Zápasník Makhmud Muradov se ze zámoří vrací na domácí scénu! Podepsal smlouvu s Oktagonem a již zná termín i jméno soupeře v Česku. V rozhovoru pro eXtra.cz Muradov objasnil, co stojí za odchodem z UFC, a českým fanouškům poslal jasný vzkaz. 

Uzbecký zápasník Makhmud Muradov od roku 2019 zápasil pod záštitou elitní světové bojové organizace UFC, začátkem letošního května však přišla celkem nečekaná zpráva. Jak sám oznámil na sociálních sítích, ze dne na den přišlo náhlé rozvázání smlouvy. Co bude dál? Netrvalo dlouho a přišel jasný verdikt, který dozajista potěšil české fanoušky: Muradov se vrací do Oktagonu! A právě (nejen) o návratu se rozpovídal v rozhovoru, který nám poskytl na Oktagonu 59 v Bratislavě.


Muradov o návratu na domácí scénu

Jak se těší na návrat před české fanoušky? "Super. Byla neuvěřitelná atmosféra už v Edenu, kde můj návrat oznámili, a každému za to děkuji. I haterům, kteří píšou, že najednou zápasím doma. Chcete, nechcete, budu tady, je tu můj druhý domov. Všem, kdo mi fandí, opravdu děkuji, díky vám jsem tam, kde jsem," rozpovídal se pro eXtra.cz na Oktagonu 59.

Přiznal, že po rozvázání smlouvy s UFC mu přišlo více nabídek. "Rozhodovalo se, řešily se finanční věci. Měl jsem lepší nabídku, ale rozhodl jsem se pro Oktagon a nelituji toho. Viděl jsem, jak mě lidi přivítali v Edenu, takže jsem usoudil, že jsem udělal správně, a jsem rád, že jsem doma. Je tu tým, se kterým jsem začínal v Oktagonu... prostě je to top, že jsem tu," říká Makhmud.


Do roka chtěl kariéru skončit, Oktagon mu změnil plány

Rozpovídal se i o samotném vyhazovu z UFC. Přiznal, že zhruba do roka chtěl svou bojovou kariéru ukončit, ovšem odchod z UFC a následná nabídka od Oktagonu mu krapet změnila plány. "Překvapilo mě to. Uděláme si plány, ale Pán Bůh nám udělá cestu, kterou si zasloužíme. Chtěl jsem příští rok skončit, ale takový je osud. Přišlo to, jak přišlo, a je tu Oktagon. Věděl jsem, proč mi zrušili smlouvu, ale nechtěl jsem to řešit. Zavřely se jedny dveře a troje další se otevřou, takže..." rozpovídal se v rozhovoru, který si můžete přehrát níže.

Doporučené video: Rozhovor s Makhmudem Muradovem:


Muradov se na české půdě představí již 21.9., a to na Oktagonu 61 v Brně. V kleci se postaví Scottu Askhamovi, taktéž se zkušenostmi z UFC, a fanoušci se pravděpodobně dočkají velmi atraktivní podívané. A jak to tak vypadá, v budoucnu by se mohl utkat i s Pirátem Krištofičem.

Po sérii výroků, které Krištofič věnoval Karlosovi Vémolovi a jeho trenérovi během pozápasové tiskové konferenci k již proběhnuvšímu 59. turnaji, vzal Muradov otěže do svých rukou a svých kamarádů se zastal. "Když to Karlos nevezme, tak o zápasu pokecáme," reagoval Muradov na Krištofiče.

To byl zase týden: Petr Pavel promluvil o plastice Jaromíra Soukupa. Vyměnila sexy mozek za toxic mozek, řekl o Feuereislové

Související články

Další články

Nejnovější kauzy