Trendy
válka na Ukrajině EURO 2024 Clash of the Stars 8 Festival ve Varech 2024

Manželé Brzobohatí si podmanili kolonádu. Zamilované hrdličky zářily na všechny strany

Dvojice vypadá velmi zamilovaně.
Zdroj: Pavel Dvořák/eXtra.cz
Předchozí Další
+ Dalších 31 fotografií
kviff

Filmový festival ve Varech je v plném proudu. Do lázeňského města se jako každý rok sjela plejáda známých osobností, které si přijely užít filmy či bujaré večírky. Mezi nimi nechybějí ani manželé Ondřej a Daniela Brzobohatých. Jak zachytili fotografové eXtra.cz, dvojice stále působí velmi zamilovaně. Ruku v ruce si to vykračovali na kolonádě. 

V Karlových Varech to stále žije. 58. ročník mezinárodního filmového festivalu přilákal mnoho známých osobností a stejně jako minulý rok dorazili i Ondřej a Daniela Brzobohatých. Ačkoli v září oslaví první společný rok v manželství, stále tokají jako zamilované hrdličky, což zachytili fotografové eXtra.cz.


Dvojice se nejdříve setkala s přáteli a poté si společně užívali procházku na kolonádě. Celou dobu se drželi za ruce a úsměvy rozdávali na všechny strany. Daniela vypadala výborně. Vynesla světle růžové šaty, které doplnila teniskami ve stejné barvě. Ležérní outfit vynesl i Ondřej, který oblékl bílou košili a plátěné kraťasy.

Doporučené video: Ondřej Brzobohatý pěje chválu na Danielu.


Dvojice brzy oslaví první výročí v manželském svazku

Hudebník našel v Daniele konečně štěstí a po nevydařeném manželství s Taťánou Kuchařovou nemůže být šťastnější. Jak sám přiznal již dříve v rozhovoru pro eXtra.cz, je přesvědčen, že právě krásná brunetka bude tou nejlepší matkou jeho dětí. "Byl bych blázen, kdybych s člověkem, jako je Daniela, tohle neplánoval," uvedl.


Své ano si řekli loni v září v Itálii. Tehdy se konala do poslední chvíle utajovaná veselka, která se odehrávala spíše v komornější atmosféře za přítomnosti rodiny a těch nejbližších přátel. I po roce z manželů zamilovanost a zjevná spokojenost čišela na metry daleko, na což se ostatně můžete sami podívat v galerii.

Monika Binias šije do dcer: Závislačka Charlotte její pomoc odmítla. Marně čeká na omluvu Ornelly

MMF Karlovy Vary 2024

58. ročník Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary (MFF KV 2024) probíhá v termínu od pátku 28. června do soboty 6. července 2024.

MFF Karlovy Vary 2024

Za mimořádný přínos české kinematografii převezme cenu herec Ivan Trojan. Filmové fanoušky čeká premiéra digitálně restaurovaného filmu Stíny horkého léta. Festival vzdá hold slavné castingové režisérce Francine Maisler.

Hvězdami festivalu jsou herci Geoffrey Rush, Viggo Mortensen, Daniel Brühl a Clive Owen a režisér Steven Soderbergh.




Související články

Další články

Nejnovější kauzy