Trendy
Karel Heřmánek Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Love Island 2024

Manželé Šlégrovi ukázali neskutečnou formu. Lucie se pochlubila nadupaným dekoltem v plavkách, Jiří vysekanou postavou

Jiří Šlégr ukázal tělo terminátora.
Zdroj: koláž eXtra.cz/Se souhlasem Lucie Šlégrové
Předchozí Další
+ Dalších 10 fotografií
postava

Že je miss Lucie Šlégrová (42) pořád kost i po třech dětech, to dávno víme, ale nezapomínejme ani na jejího manžela Jiřího Šlégra (53). Ten ukázal, že rozhodně nepatří do starého železa. Naopak. Zlatý medailista z Nagana se nechal vyfotit nahoře bez na svůj Instagram a nutno dodat, že překvapil nejednu fanynku. Legendární Guma vypadá jako vysekaný kulturista!

Manželé Šlégrovi si i s dětmi užívají rodinnou dovolenou v Americe, odkud zásobují sociální sítě nejen svými zážitky, ale i žhavými fotkami. Z nich je patrné, že Lucie Šlégrová jako bývalá královna krásy je stále v neuvěřitelné formě. Vyrýsovanou postavu má i po třech dětech. Co ale teprve její manžel?


Jiří ukázal pekáč buchet

Jiří Šlégr se moc na Instagramu neodhaluje, nyní však udělal výjimku. Manželka ho zachytila na pláži, jak nese hračky dětem a má na sobě jen plavky. Z jeho vyrýsované postavy padají čelisti. Jiří má pekáč buchet a nařachané bicepsy jako kulturista.

"Šťastný dítě = šťastná máma + šťastný táta. Miluju plážovou idylku. A ten frajer v písku je hokejista, prosím," napsala k fotce Lucie Šlégrová, která se na svého manžela očividně nemohla vynadívat. A dlužno dodat, že nebyla sama podle nadšených reakcí fanynek.

Doporučené video: Rozhovor s Lucií Šlégrovou a Jiřím Šlégrem.


Ale i Lucie se umí odvázat. Před Amerikou byli jen sami dva ve Španělsku, kde je hodně nudistických pláží. "Přiznám se, první den jsem z toho byla trošku vykolejená, ale pak? Uvědomila jsem si, jak moc se tam se svým tělem cítím svobodně, nikdo na nikoho necivěl," napsala poté na sociálních sítích.

Aneta z Love Islandu kápla božskou. Prolomila hradbu mlčení o tom, zda měla v Česku celou dobu přítele

Související články

Další články

Nejnovější kauzy