Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Love Island 2024 5 let od smrti Karla Gotta

Odvrácená strana slávy Radka Gudase. Manželka z mé popularity není nadšená, přiznává a odhalil, kam prchají před pozorností

+ Dalších 17 fotografií

Hokejista Radko Gudas využil volných dní a zajel si se svou manželkou na poslední dva dny na karlovarský filmový festival. Jak vnímá humbuk kolem svého manžela poté, co s národním týmem vyhrál zlato na mistrovství světa? "Není moc nadšená, děti to asi ještě úplně nechápou, ale užíváme si to, jak to nejvíc jde. My máme svůj klid a místečko za Berounem. Snažím se tam mít takovou domácí pohodu s rodinkou, to je pro nás důležité," svěřil se v rozhovoru pro eXtra.cz.

Závěr mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech si nenechal ujít rovněž hokejista Radko Gudas, který přijel i s manželkou na poslední dva dny. Pro řízného beka to byla premiéra a neskrýval, že si akci užívá. Také proto, že děti dali na hlídaní babičkám a konečně si s manželkou užil nějaký ten volný čas.

Radko Gudas: Nemůžu říct, že bych si slávu užíval

Radko Gudas vždy patřil mezi oblíbené české hokejisty, jeho popularita ale ještě víc vzrostla poté, co s národním týmem vyhrál domácí mistrovství světa v ledním hokeji. Jak si slávu užívá? "Nemůžu úplně říct, že si to užívám, ale jsem za to hrozně rád, protože si myslím, že bylo důležité pro český národ, aby se něco dokázalo, a jsem hrozně rád, že se to povedlo a že jsme měli možnost to dokázat. Patří to k tomu," svěřil se Gudas v rozhovoru pro eXtra.cz.

Jeho žena Barbora Chrenková je však podle něj už trochu kritičtější. "Není moc nadšená, děti to asi ještě úplně nechápou, ale užíváme si to, jak to nejvíc jde. My máme svůj klid a místečko za Berounem. Snažím se tam mít takovou domácí pohodu s rodinkou, to je pro nás důležité," pokračoval sportovec.

Setkal se s králem Artušem

A jaké má Gudas plány na léto? "Čeká nás pár svateb a trénink. Takové záživné léto. Děti budou muset brzy do školy v Kalifornii, takže se nám to krátí, ale těšíme se z každého víkendu, co tu můžeme být," prozradil Gudas.

Hokejistu naše redakce vyzpovídala na party na rozhledně Diana, kde se konal koncert Chinaski. Obránce s manželkou se po skončení programu rozhodli zavítat ještě do centra dění a zamířili do nejznámějšího baru ve Varech. Tam měli zrovna to štěstí, že se potkali s mega hvězdou Clivem Owenem, který celý festival zakončil na červeném koberci.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy