Trendy
Karel Heřmánek Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Love Island 2024

Marek Vít prozradil pohlaví miminka, které čeká s krásnou Kristýnou. Bude mít dvě neobvyklá jména

Marek Vít s manželkou oznámili pohlaví miminka.
Zdroj: Se souhlasem Marka Víta
Předchozí Další
+ Dalších 15 fotografií
pohlaví potomka

Podnikatel Marek Vít a jeho žena Kristýna oznámili pohlaví jejich očekávaného miminka. Narodí se jim holčička. "Holky jsou nejvíc, jsem rád a tajně jsem si to přál," prozradil Vít redakci eXtra.cz a dodal, že dceři dají zřejmě dvě jména "jižanského směru". Oba rodiče totiž bydlí dlouhodobě ve Španělsku. 

Podnikatel Marek Vít před nedávnem oznámil, že se svou partnerkou Kristýnou čekají miminko. Nyní už je jasné i to, jaké bude mít pohlaví. Na Instagramu prozradil, že čekají holčičku. V rozhovoru pro eXtra.cz popsal detaily.

Marek Vít: Holky jsou nejvíc

Netoužil známý podnikatel, bývalý fotbalový záložník, po malém fotbalistovi? "Ani náhodou, holky jsou nejvíc, jsem rád a tajně jsem si to přál. Fotbalu mám plné zuby. Tenis, lyže, pohoda, taky krásné sporty, vidím to u své dcery Sophie (10 let), jak jí jdou všechny sporty včetně jazyků, mluví perfektně anglicky, španělsky..." uvedl šťastný budoucí otec.

Ohledně jména pro dceru prý ještě jasno nemají. "Ještě to ladíme, ale vzhledem k tomu, že nežijeme v ČR, budou to jména dvě a půjdou víc do jižanského směru," řekl podnikatel, který s Kristýnou dlouhodobě žije ve Španělsku.

Kromě přírůstku do rodiny Vít nedávno oznámil, že si svou o dvacet let mladší partnerku vzal během utajeného obřadu. Dohromady se dali před více než půl rokem, o tři měsíce později se pak dozvěděli radostnou novinku, že čekají miminko.

"Na žádost o ruku nebyl čas, ale rodičům manželky jsme to stihli říct předem. Nebyli proti, uf. No ale věděla to spousta lidí, hlavně všechny legendy fotbalu a hokeje, se kterými se vídám při exhibičních utkáních. Před třemi týdny jsem jim to oznámil v kabině," prozradil Vít detaily.

Aneta z Love Islandu kápla božskou. Prolomila hradbu mlčení o tom, zda měla v Česku celou dobu přítele

Související články

Další články

Nejnovější kauzy