Trendy
Karel Heřmánek Love Island 2024 Výměna manželek 2024 Clash of the Stars 9

Marta Kubišová strachy bez sebe: Špatně se mi dýchá, bojím se dalšího infarktu

Marta Kubišová nakonec přišla podpořit svého kamaráda.
Zdroj: eXtra.cz/Pavel Dvořák
Předchozí Další
+ Dalších 8 fotografií
TRÁPENÍ

Pěvecká legenda Marta Kubišová (81) patří k těm, kteří aktuální vlnu veder snášejí jen s největšími obtížemi. „Nedaří se mi dobře, špatně se mi dýchá. Bojím se, abych nedostala infarkt,“ sdělila eXtra.cz nemocemi sužovaná hvězda.

Marta Kubišová: Strach z infarktu

„Horka nikdy nesnáším moc dobře, ale teď je to obzvlášť nepříjemné. Bydlím v kopci, a než dojdu k domu, dýchá se mi hrozně špatně. Už jsem se dokonce bála, že mě postihl další infarkt,“ svěřila se eXtra.cz zpěvačka Marta Kubišová.

„Může přijít kdykoli. Ale na druhou stranu, jak už jsem ho prodělala, tak vím, že ho v mém případě provází studený pot. Možná, že bych ho tak snad dokázala identifikovat a přivolat si pomoc,“ věří legenda.


Trápení

Její ošetřující kardiolog, profesor Petr Neužil, který jí před lety právě po infarktu pomohl udržet se při životě (a podal pomocnou ruku při protržení střev), odjel na dovolenou.

„Ale dal mi číslo na svou vrchní sestru, té se mám ozvat, kdyby se můj stav zhoršil. Tak doufám, že to číslo nebudu muset použít,“ doplnila paní Marta, která si ve špitále poležela naposledy nedávno kvůli dehydrataci.

Doporučené video: Marta Kubišová na osmdesátinách kamaráda Václava Neckáře:


Kubišová měla také další dilema: její fenka yorkshirka, která má prý také problémy se srdcem, by potřebovala zbavit přebytečné srsti. „Ale v takovém vedru ji přece nemůžu tímhle trápit,“ běduje závěrem Marta Kubišová.

Nezbývá než držet jí palce, ať vedra, která ještě pár dnů potrvají, přečká v plném zdraví.

Clash of the Stars čekají radikální změny. Le Sy potvrdil, že organizace kvůli skandálům přitvrdí

Související články

Další články

Nejnovější kauzy