Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Martin Carev rozdělil diváky Survivoru: Sympaťák, tvrdí jedni. Bojí se ho, myslí jiní

Martin Carev rozdělil diváky na dva tábory.
Zdroj: koláž eXtra.cz/Se souhlasem TV Nova
+ Dalších 10 fotografií
názory

Cestovatel Martin Carev to v Survivoru nemá jednoduché. Zatímco jeho členové kmene Titánů ho neustále posílají do duelu, diváci u obrazovek nechápou proč. Na sociálních sítích se proto mezi fanoušky rozvinula bouřlivá diskuze, ve které se objevují dva názory. Jaké?

Martin Carev od začátku v Survivoru působí jako hodný a sympatický kluk. Dokonce ukázal, že je platným článkem v kmenu Titánů, protože přinesl hodně bodů a je fyzicky zdatný i hbitý. Přesto ho jeho kolegové stále posílají do duelu. Co je tedy důvodem?


Reakce fanoušků

Nikdo z diváků pořádně neví, co se na ostrově děje. V televizi jsou vidět pouze sestříhané záběry a většinou ani ne ty podstatné. Přesto fanoušci nechápou, proč má kmen Titánů zrovna pifku na jednoho z vlastních řad.

"Taky nechápu, co komu provedl. Je to sympaťák. Velká škoda, že nejdál se dostanou křiváci jako Yenifer," komentovala například Kristýna. Podle některých diváků zkrátka nezapadl. "Introvert je v bujících sociálních situacích ztracený a potřebuje odstup, aby se zorientoval, a Martin odstoupil tak, že se prakticky ztratil v lese," zareagoval další fanoušek.

"Já ho mám ráda, už jsem tu psala, že je to moc chytrý a šikovný kluk. Umí být na cestách sám za sebe, s batohem, skromně i několik měsíců. A tím je jiný, on vlastně nikoho moc nepotřebuje, těžko se dostává do hry," napsala Jitka. "Já myslím, že ho mají za hráče a adepta do finále, a toho je přece potřeba se zbavit. Já si osobně myslím, že to vyhraje," završila Hana.


Promíchání kmenů

Martin Carev byl v duelu jednou, a to když ho na kmenové radě odhlasoval jeho vlastní kmen. Soutěžil proti modelce Denise Dvořákové, která ale nezvládla složitější hádanku a ze hry vypadla. Hrozil mu ale druhý duel, který nakonec dopadl úplně jinak, než je obvyklé. Původně se měl utkat s Radkem Polomíkem, jenže došlo na proházení kmenů a místo outsiderů se tito dva stali kapitány.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy