Trendy
Karel Heřmánek Hell's Kitchen Česko 2024 Love Island 2024 Výměna manželek 2024

Martin Kocián poctivě trénuje na zápas s Kunštárem: Ještě chvíli a bude z něj Rambo

+ Dalších 8 fotografií

Z Martina Kociána (47) se stává hotový Rambo. Poté, co zvítězil na osmém galavečeru Clash of the Stars, má před sebou další zápas. Tentokrát se ale nejedná o COTS, nýbrž o RedFace, kam bývalý člen kapely Lunetic nedávno přesedlal. Na zápas s Petrem Kunštárem se už poctivě připravuje, jak ukázal na sociálních sítích. 

Je zázrak, že po tak divoké a bouřlivé minulosti je Martin Kocián v tak skvělé formě. Už od dob působení v kapele Lunetic přičichl k tvrdým drogám a v oblibě je má dodnes. Nyní se dal na dráhu zápasníka a jeho kondička je vzhledem k jeho koníčkům až překvapivě dobrá.


Letos se utkal na osmém galavečeru Clash of the Stars se Snejksem, kterého nakonec porazil, i když mu fanoušci nedávali moc šancí. A zdá se, že vítězství mu dalo nový impuls do života. Kocián totiž ani po skončení zápasu nepřestal zdokonalovat svůj bojový um a dost na sobě začal dřít.

Kocián začal tvrdě trénovat

V Clash of the Stars ho ale už neuvidíme. Jak zaznělo na tiskové konferenci RedFace, zpěvák se rozhodl přesedlat k nim. Nyní má před sebou zápas s Petrem Kunštárem, který byl například spojovaný s kontroverzní influencerkou Shopaholicadel. Martin Kocián je hodně motivovaný. "Je mi líto, že urazil moji mámu, a za to dostane přes pí*u, protože já nevím, proč to udělal. Já se do jeho mámy navážet nikdy nebudu, protože já si vážím každé mámy, a tohle fakt po*ral," prohlásil rozčíleně.

Doporučené video: Rozhovor s Martinem Kociánem.


Svou přípravu na souboj opravdu nepodceňuje. Na sociálních sítích sdílel video ze svého tréninku. V posilovně dře svlečený do půl těla a svým svalům dává co proto. Petr Kunštár by měl být na pozoru. Doufejme jen, že se Kunštár těsně před zápasem nevypaří jako minule.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy