Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Oktagon 61 Love Island 2024

Martin Kocián hledá partnerku na zimu. Teď jsem svobodný a užívám si, ale budu potřebovat zazimovat, říká

Martin Kocián promluvil o vztazích.
Zdroj: Se souhlasem produkce filmu Medvídci
Předchozí Další
+ Dalších 6 fotografií
Rozhovor

Martin Kocián má zálibu nejen v bizarní organizaci Clash of the Stars, se kterou je v poslední době hodně spojován, ale také ve filmech. Vyšlo to najevo na premiéře animovaného filmu Medvídci, kde se zčistajasna objevil. Samozřejmě se již pečlivě připravuje na COTS 9, kde ho čeká zápas s Jackem Hamidem. Jak to má ale Martin Kocián se vztahy? Zpěvák bývalé kapely Lunetic se svěřil v rozhovoru pro eXtra.cz.

Martin Kocián překvapil, když se objevil na premiéře dětského animovaného filmu Medvídci, kde se to hemžilo ratolestmi. Ačkoli se se svou dcerou Vanessou nevídá a neměl ji tedy s sebou, přesto měl k návštěvě kina dobrý důvod. "Dělá tady jedna známá, která to dabovala, znám ji z natáčení pro Clash, ona mě pozvala, proto jsem tady," řekl Kocián pro eXtra.cz.


Zpěvák bývalého boy bandu Lunetic už jednou v Clash of the Stars zápasil a zvítězil. Poté měl přesedlat ke konkurenční organizaci RedFace a zápasit s Petrem Kunštárem, k tomu ale nakonec nedošlo. Nyní ho opět čeká zápas v COTS, kde by se měl utkat s Jackem Hamidem, který se proslavil díky reality show Survivor. Na zápas se už pečlivě připravuje.

"Čeká mě zápas s Jackem Hamidem, on je karatista. Máme to 7. září, už jsem připravenej. Zjistil jsem informaci, že on vůbec netrénuje, že měl jen asi tři tréninky za tu dobu, takže ho rozsekám," má jasno Kocián.

Doporučené video: Rozhovor s Martinem Kociánem.

Co Martin Kocián a láska?

Jako člen bývalé kapely Lunetic, která se proslavila hlavně "slaďárnami" pro dívky, má určitě smysl pro romantiku. Zpěvák je ale momentálně single. Jak to má se ženami? "Teď jsem svobodnej a využívám toho, užívám si. No, jako teď v létě si užívám, ale chtělo by to nějakou holku na zimu, musím zazimovat," směje se Martin, který zároveň dodal, že zatím nenašel tu pravou.

Aneta z Love Islandu kápla božskou. Prolomila hradbu mlčení o tom, zda měla v Česku celou dobu přítele

Související články

Další články

Nejnovější kauzy