Trendy
válka na Ukrajině EURO 2024 Clash of the Stars 8 Festival ve Varech 2024

Maru Rosecká opět ostrouhala. Kazma se ve Varech objevil po boku krásné herečky

Kazma se věnoval celý večer jiné krásce než Maru Rosecké.
Zdroj: koláž eXtra.cz/Pavel Dvořák/Tomáš Martínek
Předchozí Další
+ Dalších 43 fotografií
nová láska?

Karlovy Vary jsou městem hříchu. To potvrdil i proslulý Kamil Bartošek (39) alias Kazma, který opět ignoroval svou "kamarádku" Maru Roseckou, se kterou je už delší dobu spojován. I když se ve Varech objevila také, Kazma trávil čas s někým jiným. Společnost mu dělala úplně jiná brunetka, jak zachytila redakce eXtra.cz. 

Kamil "Kazma" Bartošek opět překvapil svou společností. Když se redakce eXtra.cz vydala na každodenní noční průzkum Karlovými Vary, narazila u Campari baru právě na známého baviče, kterému ovšem dělal společnost někdo jiný než influencerka Marie Rosecká.


Známý moderátor tam stál s herečkou Sárou Rychlíkovou. V kuloárech českého šoubyznysu se šíří zvěsti právě o rozchodu Kazmy s Marií Roseckou. Sára Rychlíková je zase delší dobu spojovaná s hercem Markem Lamborou, přesto vztah ani jeden nikdy nepotvrdili. A tak bavičovi a krásné herečce zřejmě nestojí nic v cestě.

Sára se na Kazmu roztomile usmívala. Druhý den šli společně na oběd. Že by nová láska na obzoru?

Doporučené video: Rozhovor s Kazmou:


Ve Varech to žije

Říká se, že Karlovy Vary během festivalu nikdy nespí, což se potvrdilo i letos. V úterý večer jsme zachytili například herečku Veroniku Žilkovou, která se vracela na hotel v krásných rudých šatech z premiéry Světýlka. Také Jiří Burian alias Kapitán Demo byl na tahu. V noci dorazil do Public baru, kde se zdržel jen chvíli, poté odešel. Stejně tak Jordan Haj. Do Varů přijel i herec Jiří Dvořák, který měl zřejmě osamělý večer. Na fotky se můžete podívat v naší galerii.

Monika Binias šije do dcer: Závislačka Charlotte její pomoc odmítla. Marně čeká na omluvu Ornelly

Související články

Další články

Nejnovější kauzy