Trendy
Karel Heřmánek Výměna manželek 2024 Clash of the Stars 9 Love Island 2024

Mesarošová se usvědčila sama: Zprávy jako důkaz. Jestli je to pravda, je fakt prase, zuří Agáta

Dominika Mesarošová má randit s Jaromírem Soukupem.
Zdroj: Koláž eXtra.cz/Profimedia
Předchozí Další
+ Dalších 11 fotografií
Zprávy

Podnikatel Jaromír Soukup (55) má chodit s bývalou modelkou Dominikou Mesarošovou (38). Tato informace zasáhla celý český rybníček a dotýká se také Agáty Hanychové (39), která má se Soukupem společnou dceru Rozárku. K údajnému románku se influencerka vyjádřila ve svém podcastu Agáta a Ornella na placené platformě Herohero. 

Jaromír Soukup trávil dovolenou v Marbelle nejen se svou dcerkou Rozárkou, ale zřejmě také s modelkou Dominikou Mesarošovou. Redakce Expresu zachytila oba dva na pražském letišti, když přiletěli z Malagy. Nešli však společně, ale drželi si odstup, zřejmě aby nebudili podezření.

K údajnému novému vztahu se nyní v podcastu Agáta a Ornella na platformě Herohero vyjádřila i Jaromírova expartnerka a nyní již bývalá nejlepší kamarádka Mesarošové Agáta Hanychová. „Domča mi volala, že potkala Jaromíra na letišti s Rózou, a pak jsme si začaly psát. Jestli je to pravda, zasáhlo mě to a Dominika je fakt prase. Dobře ví, jak mi bylo, když byla s Jaromírem jedna bývalá kamarádka, která mi to taky neřekla,“ prozradila ve videu Agáta.


Usvědčující SMS

Hanychová v podcastu dále přečetla zprávy, které si s Dominikou Mesarošovou vyměnila. Mesarošová jí měla napsat, že je malá Róza v pořádku a na letišti je jen se Soukupem, žádná žena u nich není. Agáta se jí zeptala, jestli je Róza v pohodě a zda má pití, na což jí Mesarošová napsala, že má všechno a byla v kočárku. „Zeptala jsem se jí, jestli má hračky, a na to Dominika odepsala, že měl Soukup vše v tašce nachystané, i sunar,“ uvedla ve videu.

Doporučené video: Rozhovor s Agátou Hanychovou:


Na zprávu Dominice odpověděla, že malá Rozárka sunar nepije. Na to měla Dominika odepsat následující: „Tak to byly asi nějaké sušenky, měl pro ni plnou tašku věcí.“ Agáta pak ještě dopsala: „Kdyby řvala v letadle, tak tam skoč.“ Na což Mesarošová odpověděla: „Neboj, postarám se ti o malou.“ Pak ještě Agáta obdržela zprávu, která zněla: "Jsme v ČR. Vše OK. Róza je v pohodě."

Když Hanychová v podcastu dočetla tyto zprávy, rozhostilo se na chvíli zamyšlené ticho. Ornella Koktová měla brzy jasno. „Vědět, co má někdo v tašce, je prozrazující indicie," prohlásila. Dámy rovněž zaujala formulace "jsme v ČR".

To byl zase týden: Petr Pavel promluvil o plastice Jaromíra Soukupa. Vyměnila sexy mozek za toxic mozek, řekl o Feuereislové

Související články

Další články

Nejnovější kauzy