Trendy
Výměna manželek 2024 Povodně 2024 Love Island 2024 5 let od smrti Karla Gotta

Michal Štika o životě s nevěrnou Monikou: Po zemi se válely slipy, vídala se se stovkou kluků

Michal Štika a Monika Binias
Zdroj: herminapress, profimedia / koláž eXtra.cz
Předchozí Další
+ Dalších 12 fotografií
TVRZENÍ

Asi je dobře, že tihle dva jsou od sebe a nezažíváme tak dnes nějakou nehezkou „domácí zabijačku“. Exmanželé Michal Štika a Monika Binias si nemohou přijít na jméno. On jí vyčítá vydělávání na pomlouvání jejich dospělých dcer Charlotte a Ornelly, což je pro jeho hašteřivou bývalou choť voda na mlýn. Osočuje ho ze spousty věcí. Michal nyní eXtra.cz jednu z nich přiznal. Monika má pravdu v tom, že nezaplatil poplatky za rozvod. „Z principu, vždyť byla nevěrná,“ vysvětlil nám.

Michal Štika obvinil exmanželku z nevěry

„Vždyť on nezaplatil ani půlku rozvodu a musel to platit můj manžel Petr,“ řekla Monika Binias nedávno na adresu svého exmanžela našemu webu.

A Michal Štika kupodivu tohle odkýval jako pravdu. Má pro to ale neprůstřelné vysvětlení.

„Je to tak, že po mně chtěla půlku za rozvodové poplatky. Byly to nějaké drobné, maximálně pár tisíc, ale to jsem jí musel vysvětlit, že už z principu jí nemůžu dát ani korunu. To ona se chtěla rozvádět, tak jsem jí řekl, ať si to zaplatí sama,“ vysvětlil eXtra.cz bývalý manžel matky Ornelly a Charlotte.

„To bylo hrozné. K**vila se mi snad se stovkou kluků, přišel jsem třeba domů a na zemi našel nějaké dětské slipy,“ vybavuje si. Je pravda, že na konci manželství těch dvou některá média získávala zprávy o mladých koloušcích motajících se kolem Moniky.

Otázka je, co na Michalova aktuální slova řekne jeho bývalá milá. Patrně se opět dozvíme, že ji bil, dlužil, a další spoustu nařčení. Moničina reakce na sebe totiž obvykle nenechá dlouho čekat.


Historie konfliktu

Dvojice je rozvedená už šest let a většinu času o sobě nemluví, jen když má Monika sem tam potřebu rozvířit hladinu českého showbyznysového rybníčku a připomenout, že dál existuje.

Teď se ale vše změnilo.

Začalo to tím, že Michal Štika před časem pro eXtra.cz prohlásil, že jeho exmanželka je nechutné stvoření a parazit, když se neštítí vydělávat na pomlouvání svých vlastních dětí.

Binias, která pro ostré slovo a hádku nikdy nešla daleko, to samozřejmě vůbec nemohlo nechat klidnou a vychrstla na Štiku kýbl „slovního hnoje“. Řada jejích kritických slov se týkala peněz a údajných dluhů. A přišla i tvrzení o domácím násilí, kterým lidé, co Michala znají a vědí, že generálkou v jejich manželství ve skutečnosti vždy byla Monika, nechtějí moc věřit.

Situace vygradovala, když Michal odmítl jít Charlotte na svatbu, když tam byla i Monika, s vysvětlením, že z toho nechce udělat scénu jak vystřiženou z filmu Slunce, seno a pár facek. To si pak jeho vzteklá bývalka opět zahrála na generátor náhodných urážek.

Doporučené video: Rozhovor s Monikou Binias:


A v neposlední řadě pomyslně zkřížili slovní meče, když exmanžel svou někdejší lásku zkritizoval za to, jak Charlotte zkazila svatbu, a také to, koho si jeho dcera vzala. To už vypadalo, že Monika Binias rozčílením překypí.

Většina narážek se jako vždy opět týkala peněz.

„Ona neumí řešit nic jiného než prachy a vymýšlet si lži. Jako by v očích měla jen symboly dolarů a zlo,“ odtušil k tomu Michal Štika.

Natalia z Love Islandu šije do Tadeáše a Dana: Obvinila je z falešnosti. Sama schytala hejty

Související články

Další články

Nejnovější kauzy