Trendy
válka na Ukrajině EURO 2024 Clash of the Stars 8 Festival ve Varech 2024

Mikýř si mne ruce. Přežil další kmenovou radu, chaotickou hru Piráta a Ryse odnesl v Survivoru Bandurko

+ Dalších 20 fotografií

Mohla to být další epická kmenová rada, místo toho vše skončilo fiaskem. Alespoň pro Martina Husára alias Bandurka. Ten totiž doplatil na nelogický tah Samuela Piráta Krištofiče a Tomáše Ryse, kteří nevěřili jeho úsudku. Hořce toho litovali.

Survivor 2024 se nezastavitelně blíží ke svému konci a již za několik dní bude známý absolutní vítěz letošní řady. Už nyní je ale jisté, že na tolik žádaný titul nedosáhne Martin Husár alias Bandurko, který skončil před branami top pětky. Přitom se mohlo zdát, že má všechny triumfy ve svých rukou.


Ačkoli díky své výhodě jednoho hlasu navíc měl spolu s Pirátem a Tomášem o hlas víc než Mikýř, Nikola a Martin Carev, nechali se lehce přehlasovat. A to především kvůli Pirátově postoji, který neodhadl situaci a překombinoval hru.

Tříčlenná aliance

Ačkoli všichni dokola opakují, že nejsilnějším hráčem ve hře je Mikýř, málokdo pro něj hlasuje. Výjimkou nebyla ani poslední kmenová rada, během které situaci nejlépe odhadl právě Bandurko, který oba své hlasy dal Mikýřovi. To mu ale nebylo bez podpory Tomáše Ryse a Piráta nic platné.

Zatímco tříčlenná aliance samozvaných pistolníků i kvůli nesoudržnosti rozdělila své čtyři hlasy na dvě poloviny, přičemž dva dostal Mikýř od Bandurka a Careva napsali Pirát s Rysem, Mikýř, Nikola a Carev poslali chladnokrevně domů Bandurka. A zatímco Mikýř, který už se vidí ve finálové trojce, slavil, Pirát s Rysem čučeli jako péro z gauče.

Doporučené video: Hráči ze Survivoru se svěřují se zážitky.

Bandurko neměl štěstí

Bandurko nejenže neměl štěstí na parťáky v alianci, kteří by na něj dali a hráli s ním, ale pověstná klika ho opustila i během výběru nádoby s tekutinou, která ve hře znamená život či smrt. Ačkoli doufal, že po vzoru Mikýře a Martina Prágra zvolí vodu a dostane ještě šanci zabojovat v duelu, sáhl po krvi, což znamenalo konec jeho nadějí na celkové vítězství.

Do finálové pětky se tak dostali Nikola, Martin Carev, Mikýř, Pirát a Tomáš Rys. A i když to vypadá, že jsou karty rozdané a o finálové trojici je předem rozhodnuto, ukázka na další díl slibuje, že o zrady rozhodně nebude nouze.

Survivor 2024

Třetí řada úspěšné reality show Survivor, kterou vysíla TV Nova v roce 2024. Reality show vznikla v Dominikánské republice a hrálo se v ní o výhru 2 500 000 Kč.

Survivor 2024: Soutěžící a moderátor

Hlavním lákadlem byla účast Ornelly Koktové, která však soutěž poměrně brzy z vlastní vůle opustila. Mezi dalšími soutěžícími byli například Samuel "Pirát" Krištofič či Martin Prágr. Vítězem se stal Martin Mikyska, který je známý jako Mikýř.

Moderátorem byl Ondřej Novotný.

Předchozí řady Survivor Česko & Slovensko: 2022, 2023.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy