Trendy
Karel Heřmánek Love Island 2024 Výměna manželek 2024 Clash of the Stars 9

Mikýřova úžasná pouť miliony končí: Martina Mikysku ve vydělávání zastavilo až léto

Mikýř je velký sympaťák
Zdroj: eXtra.cz/Pavel Dvořák
Předchozí Další
+ Dalších 16 fotografií
BRZDA

V posledních týdnech nešlo otevřít internet, aby se člověk nedozvěděl něco o činech vítěze aktuální řady Survivoru Martin Mikysky alias Mikýře. Tento mladý borec, někdejší sportovec a nyní především mimořádně nadaný, vtipný a inteligentní influencer, dokázal i po soutěži vymyslet věc, která mu přinesla mnohem větší peníze než samotná výhra. Tomu je ale dle zjištění eXtra.cz na Herohero konec.

Martin Mikyska ovládl český internet

Bavič a zdaleka už nejen internetová hvězda Martin Mikyska alias Mikýř se vepsal do dějin televizní zábavy tím, jak dokázal skvěle využít obrazovku k propagaci vlastní značky, vlastní kariéry, vlastního týmu.

A k tomu, aby ovládl i platformu placených podcastů Herohero.

Jak redakce eXtra.cz informovala již dřív, borci ze Survivoru se tam podařilo nasbírat tolik předplatitelů, že měl koncem června jistých 7,44 milionu hrubého.

Jeho „jediný rozhovor v životě“, kterým si dělá legraci z Leoše Mareše a jeho „jediného koncertu v životě“ (z dosavadních asi dvaceti), ale dál slavil úspěch.

Momentálně, v době uzávěrky článku, má Mikýř 29 585 předplatitelů, což je v přepočtu z eura hrubý příjem 7,5 milionu korun.


Konec úspěchu?

Nešlo si ale nevšimnout, že v poslední dnech se dosud šílené přírůstky platících rapidně začaly zpomalovat, až se téměř zastavily. A pomalu hrozí, že Martin zůstane těsně pod hranicí třiceti tisíc a že ji nepřekoná.

Čistě teoreticky také číslo během jednoho měsíce může spadnout klidně i o dvacet tisíc a víc. Ale dopustí tohle Mikýř?

Je tak nápaditý, že už zcela jistě nově vybudovanou základnu platících bude chtít nějakými „fígly“ a nápady přesvědčit, aby za něj utráceli dál. Necháme se překvapit, jestli se to letošnímu nejlepšímu „přeživšímu“ podaří.

Doporučené video: Rozhovor s Mikýřem:


Kromě toho se dá očekávat, že mladík, který se svým týmem dýchá marketing místo vzduchu, vymyslí, jak ještě jinak zúročit obrovské povědomí o Mikýřovi, které se jim nedávno skvěle povedlo.

Určitě bude co sledovat...

Clash of the Stars čekají radikální změny. Le Sy potvrdil, že organizace kvůli skandálům přitvrdí

Survivor 2024

Třetí řada úspěšné reality show Survivor, kterou vysíla TV Nova v roce 2024. Reality show vznikla v Dominikánské republice a hrálo se v ní o výhru 2 500 000 Kč.

Survivor 2024: Soutěžící a moderátor

Hlavním lákadlem byla účast Ornelly Koktové, která však soutěž poměrně brzy z vlastní vůle opustila. Mezi dalšími soutěžícími byli například Samuel "Pirát" Krištofič či Martin Prágr. Vítězem se stal Martin Mikyska, který je známý jako Mikýř.

Moderátorem byl Ondřej Novotný.

Předchozí řady Survivor Česko & Slovensko: 2022, 2023.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy